Reteta succesului cu Miron Mateescu!

25 октября 2017
Среда, 18:00
str Stefan cel Mare 130
350 lei
Добавить в избранное

️Daca tot e toamna si serile au devenit mai reci, CEED Moldova te invita sa te incalzesti si sa savurezi o ceasca de cafea, in compania oamenilor de afaceri.

De data aceasta, vei face cunostinta cu Miron Mateescu –Associate Partner, Director Marketing Media Image Group Romania&Moldova cea mai importanta companie de monitorizare de presa si analiza de continut media, care activeaza nu numai pe piata din Romania, dar si Republica Moldova . Compania a fost infiintata in 1999, iar in prezent are in portofoliu peste 250 de clienti din toate domeniile de activitate. 

Te asteptam miercuri, 25 octombrie la Orange Monin Wi-Fi Cafe, (str. Stefan cel Mare 130), incepand cu ora 18.00, pentru a afla istoria de succes a companiei Media Image chiar de la directorul acesteia Miron Mateescu, avand in spate o experienta de 15 ani in domeniu.

Vom discuta nu doar despre secretele succesului in afacere, dar si despre cum sa construiesti cea mai productiva si eficienta echipa! Dar si multe alte chestii din culisele succesului!Ne vedem in curand!