Schimbarea conducătorului și contabilului-șef al întreprinderii: aspecte juridice, contabile, fiscale

Schimbarea conducătorului și contabilului-șef al întreprinderii: aspecte juridice, contabile, fiscale

4 декабрь 2023
Понедельник 9:00
Str. Albișoara 42/1, Keystone
1990 лей
Добавить в избранные

Vrei să afli mai multe despreCADRUL DE REGLEMENTARE NORMATIVĂ privind APARIŢIA ȘI ÎNCETAREA RAPORTURILOR de muncă între angajator și conducătorul, contabilul-șef, contabilul al întreprinderii?


?Intâlnești neclarități cu privire la modul în care SCHIMBAREA conducătorului și a contabilului-șef POATE AFECTA ASPECTELE CONTABILE ȘI FISCALE ale întreprinderii?

? Vrei să fii informat despre GREȘELILE TIPICE ÎN PROCEDURA DE PREDARE-PRIMIRE A DOCUMENTELOR la schimbarea conducătorului, contabilului-șef, contabilului al întreprinderii?

!!! Compania Vioser Tax Trainings te invită în data de 04 decembrie 2023 să facem claritate împreună la capitolul SCHIMBAREA CONDUCĂTORULUI ȘI CONTABILULUI-ȘEF AL ÎNTREPRINDERII, inclusiv aspecte juridice, contabile și fiscale.

Înregistrează-tehttps://vioser.md/traininguri/contabilitate-si-fiscalitate/schimbarea-conducatorului-si-contabilului-sef-al-intreprinderii/

 

PROGRAM:

1. Cadrul de reglementare normativă privind apariţia și încetarea raporturilor de muncă între angajator și conducătorul, contabilul-șef, contabilul al întreprinderii.

2. Specificul perfectării documentelor obligatorii la încetarea drepturilor şi obligaţiilor de muncă ale persoanelor responsabile de ținerea contabilității în cadrul întreprinderii.

3. Greseli tipice în procedura de predare-primire a documentelor la schimbarea conducătorului, contabilului-șef, contabilului al întreprinderii.

4. Particularităţile soluţionării litigiilor individuale de muncă legate de concedierea conducătorului și contabilului-șef în legătură cu schimbarea proprietarului întreprinderii.

5. Condiții de delimitarea a răspunderii juridice între precedenta și noua persoana cu funcţie de răspundere responsabilă de stingerea obligaţiei fiscale a întreprinderii în cazul neasigurării păstrării documentelor de evidenţă.

6. Modul de restabilire la locul de muncă a conducătorului, contabilului-șef, contabilului al întreprinderii conform hotărârii instanţei de judecată.

7. Întrebări și răspunsuri.

 

DETALII

Formator

Specialist din domeniul contabilității, impozitării și dreptului.


Când: 04 decembrie 2023
Ora: 09:00-14:00
Locația: or. Chișinău, Str. Albișoara 42/1, Keystone.

INVESTIȚIA
1 990 MDL până la data de 27 noiembrie 2023
2 388 MDL de la data de 28 noiembrie 2023

 *INVESTIȚIA include

-        6 ore academice de curs.

-        Materiale de lucru.

-        Certificat de participare.

-        Pauze de cafea.

Înregistrează-te  https://vioser.md/traininguri/contabilitate-si-fiscalitate/schimbarea-conducatorului-si-contabilului-sef-al-intreprinderii/

P.S. Dacă ai în gând persoane care crezi că s-ar bucura de această oportunitate, te rog, împărtășește link-ul cu ei.

VIOSER- Misiuni îndeplinite la SUPERLATIV

Succesul nostru este succesul vostru!!!