Slagarul Anului 2014

29 ноября 2014
Суббота, 18:00
Palatul National
150400 lei
Добавить в избранное

Slagarul Anului 2014

 

Concertul principal al țării "Şlagărul Anului 2014" va avea loc foarte curând!!! Pe data de 29 noiembrie ,ora 18.00 in sala Palatului Național, strada Pușkin, 21.

 

    Concertul " Şlagărul Anului 2014" ( editia a 6-a) - este un eveniment muzical de mare amploare, cu decernarea trofeelor pentru cele mai bune hit-uri autohtone ale anului. La spectacolul din acest an vor evolua pe aceeasi scena Palatului National cei mai buni artiști din tara, oferindu-vă momente incendiare şi clipe de neuitat, interpretind cele mai difuzate şi solicitate melodii ale anului. Aceste piese, au rasunat la cele mai importante posturi de radio deţinînd locuri de top pe parcursul anului 2014!

 

   Învingători la "Slagarului Anului" sunt nu doar interpreţii melodiilor preferate, care participă la concertul final, dar şi autorii asestor melodii de succes - Compozitori și Poeți. 

 

 

    Un premiu special , oferit pentru aportul major adus in dezvoltarea muzicii usoare din RM este Premiul de “Excelenţă”, care în acest an va fi oferit mult îndrăgitului artist Gheorghe Țopa, susţinând un recital în cadrul acestui spectacol.
Decernarea trofeielor celor, care au lansat pe parcursul anului 2014 şlagăre de mare popularitate (interpretate exclusiv in limba româna), va avea loc, în seara zilei de 29 noiembrie, la Palatul Naţional în cadrul spectacolului SLAGARUL ANULUI 2014.

 

Criteriu de selecție a participanţilor la „Slagarul Anului ” a fost, este și va fi popularitatea cintecului în timpul anului. Melodiile sunt selectate:
1)în baza top-urilor , oferite de către posturile de radio din tara.
2) în baza statisticii oferite de către compania Media-Forest, care monitorizeaza pe parcursul anului difuzarea melodiilor la toate posturile de radio.

 

Admiratorii de muzica bună, care vor veni la "Slagarul Anului 2014" la Palatul Naţional, vor asista la o seară de neuitat. Publicul se va bucura de un nivel înalt de organizare a unui spectacol cu adevărat unic şi uluitor! Doar la "Slagarul Anului 2014" aveti ocazia să vedeti pe scenă mai mult de 30 de reprezentanți ai show business-ului autohton, care vă vor prezenta cele mai îndrăgite piese din acest an.

Participarea la concertul "Slagarul Anului" – este un prilej unic de a trăi emoţii pozitive în preajma sărbătorilor de iarna și în aceasta stare de spirit de a întîlni Anul Nou. Biletul la "Slagarul Anului 2014" poate fi de asemenea un cadou frumos pentru prieteni și apropiaţii d-stră.

 

Suntem absolut siguri că spectacolul anului, la care sunteti asteptati cu drag vă v-a impresiona placut pe toti.

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.