Spărgătorul de Nuci by Black & White

Spărgătorul de Nuci by Black & White

150–500 лей
Добавить в избранные

“Spărgătorul de Nuci” aduce feeria basmelor în pași de dans la Chișinău!

Mulți își amintesc poveștile din copilărie, ascultate la gramofon și citite de către cei dragi. Una dintre ele, „Spărgătorul de nuci”, povestea celebră scrisă de Ernst Hoffmann. Celebra poveste va prinde viață în scena Teatrul Național de Operă şi Balet „Maria Bieșu” cu peste 250 de dansatori copii și adulți atât profesioniști, cât și amatori. Concertul va delecta toți cei prezenți, de la mic la mare prin scenografie, coloana sonoră în interpretare modernă și elemente surpriză ce vor face spectatorii să se simtă parte a povestei.

“ Am ales basmul “Spărgătorul de nuci” deoarece această poveste rezonează mult cu povestea studioului nostru. La 10 ani de la înfiintare și la al 20-a concert, am reușit să ne menținem și să trecem de multe provocări în diverse forme. La fel ca și personajul, am descoperit mesajul secret în ani de practică, greșeli și perseverență. Invităm toți doritorii la spectacol pentru a-și găsi propriul mesaj din spectacol prin artă, mișcare și magie”, dezvăluie Iulian Țurcanu, fondatorul BWDC

Evenimentul marchează al 20-a concert Black and White Dance Center, devenind o tradiție în lumea dansului autohton. Studioul de dans este fondat în 2013 devenind unul dintre cele mai respectate nume atât din Moldova, dar și în afara acesteia sustinand talentele locale din lumea dansului.

Parteneri eveniment: DVV

Parteneri media: HIT FM, Diez.md