Studio pentru copii „TRIUMF”,  copii de la 5 la 17 ani

Studio pentru copii „TRIUMF”, copii de la 5 la 17 ani

15 январь
Воскресенье 12:00
Art-studio TRIUMF, str.Bucuresti 23A
1200 лей
Добавить в избранные

De la  2 septembrie   2022  încep  cursurile la studioul pentru copii   Art-studio TRIUMF.


      Cursurile în Studio sunt ținute sub formă de joc. Ele ajută copiii, prin înțelegerea artei teatrale (bazele actoriei, plasticitatea scenică și vorbirea), de a-și dezvălui posibilitățile creative, de a stăpâni vorbirea corectă liberă, de a obține o emancipare internă și fizică maximă. Și, în final, de a forma abilitățile necesare în viață care vor duce la succes - la școală, la serviciu, oriunde și oricând!


       Profesorii noștri îi vor ajuta pe copii să se simtă mai încrezători pe scenă și în echipă, îi vor ajuta să învețe cum să comunice cu colegii și să se adapteze la condiții non-standard. Jucându-se și făcând sarcini interesante, ei învață împreună să se concentreze, să analizeze, să iubească cărțile și să lucreze în grup. Și de mai multe ori pe an, copiii participă la un spectacol adevărat, unde pot arăta tot ce au învățat și se pot încerca ca actori.


       Completând bagajele de cunoștințe școlare, cursurile din Studio oferă o oportunitate de a vă plonja într-o atmosferă neobișnuită, de comunicare interesantă. Ambianța pozitivă și prietenoasă face ca orele de la Studio să fie de neuitat!

        Cursurile sunt predate de maeștri experimentați de scenă și artă, cu o bogată experiență creativă și pedagogică.
Cursurile se țin în limbile română și rusă.

Costul cursurilor (de 2 ori pe săptămână)     1200 lei / lună

Puteți face cunoștință cu Studioul aici:
          Instagram @art.studio.triumf