Surorile BOLEYN & ELISABETA

Surorile BOLEYN & ELISABETA

27–28 январь
Суббота 19:00
Mediacor
800–1000 лей
Добавить в избранные

Premieră dublă la Teatrul Geneza Art

Echipa Teatrului Geneza Art prezintă un eveniment teatral de amploare. Regizoarea Daniela Burlaca, a pus în scenă 2 spectacole la pachet.  2 seri de teatru clasic, 2 reprezentații moderne, într-un proiect de inspirație istorică – ”Surorile BOLEYN” și ”ELISABETA”.

Pornind de la o perioadă care a stat la baza multor cărți și filme, fiind una plină de evenimente fără precedent în istoria Angliei – PARTEA I, reprezintă povestea celor două surori Boleyn, Anna și Mary. Subiectul descrie rivalitatea dintre femei-surori și lupta lor pentru dragostea și favorurile regelui Henric al VIII-lea. O lucrare despre intrigă, trădare, despre poziția femeii într-o lume în care nu poate lua nici o decizie.

În roluri: Cristian Perepeliuc,  Ana-Sia Cărăuș,Victoria Botnar, Rada Ixari, Iurie Gologan, Ilie Nadelcu, Cristina Trînbaci, Andrei Chira, Viorel Cozma, Veronica Odagiu, Cristina Kim. 

 

PARTEA II-a este continuarea subiectelor istorice care o reprezintă în totalitate pe regina Elisabeta I – fiica regelui Henric al VIII-lea cu Anna Boleyn. Elisabeta I a fost cea mai mare regină a Angliei din toate timpurile, cea care a domnit 45 de ani și a reușit să unească o națiune sfâșiată de conflicte. Elisabeta aduce legenda ”Regina-fecioară”. Vă invităm să vedeți un spectacol, despre arta de a fi unică prin putere și convingere.

În roluri:Daniela Burlaca, Mihai Bordian, Nicu Țurcanu, Nicu Ciumașu, Iurie Gologan, Viorel Cozma, Inna Colbasiuc, Victoria Botnar, Veronica Odagiu, Ilie Nadelcu, Andrei Chira, Ana-Sia Cărăuș, Cristina Trînbaci, Cristina Kim, Anastasia Voleanski.

Regie: Daniela Burlaca

Costume:  Lilia Ixari

 

ATENȚIE! Locație: MEDIACOR, str. Alexei Mateevici 60  / intrarea din str. Pușkin, Universitatea de Stat din Moldova

(Acest proiect teatral nu se va juca pe scena Teatrului Geneza Art)

 

ATENȚIE!: Publicul achiziționează un bilet pentru ambele reprezentații.

”Spectacolele sunt divizate pentru 2 zile consecutiv.”