Cu acest frumos debut, am conceput o seară de răsfăț atât pe plan culinar, cât și sufletesc.
Noul meniu al restaurantului Regatul Vinului subliniază bogăţia patrimoniului gastronomic local prin bucate sofisticate, ce posedă o paletă de arome şi gusturi încântătoare, realizate din ingrediente locale.
Cu această ocazie, te aşteptăm vineri, 20 septembrie, la o cină de autor, dedicată gusturilor sublime! Am pregătit un meniu cu adevărat desăvârșit, creat cu atenţie şi pasiune de către artista creaţiilor culinare, Chef Oxana Crețu. Viziunea sa culinară, inspirată de aromele produselor locale, prind viaţă prin combinații unice de arome, culori vibrante și detalii fascinante în fiecare farfurie.
Locurile sunt extrem de limitate, demne să fie ocupate de cei mai sofisticați gurmanzi.
Această cină inedită va fi orchestrată şi prezentată chiar de către distinsa Chef Oxana Crețu, ale cărei creații au captivat atenția renumitului Ghid Michelin.
Şi ce fel de cină fără o selecție impresionantă de vinuri CRICOVA?!
Atent alese pentru a complementa fiecare preparat, sub îndrumarea unui sommelier renumit, vinurile noastre vor crea acea simbioză perfectă.
TASTE OF TERROIR – Autor meniu – Chef Oxana Creţu
-Tartă cu macrou, țelină și caise
CRICOVA Vin ecologic sec alb Viorica „Wild”
-Păstrăv cu sos Beurre Blanc, păstăi și icre roșii
CRICOVA Vin ecologic sec alb Fetească Regală „Wild”
-Risotto și şalău cu flori de soc în sos din ciuperci fragede
CRICOVA Vin sec alb „Pinot Grigio” Prestige
-Rață cu pireu de migdale și lichior de coarne
CRICOVA Vin sec roşu „Vin Virgin”
-Pandișpan cu struguri, sorbet din spumant organic ,,Wild Viorica"
CRICOVA Vin spumant ecologic demisec alb Viorica „Wild”
Vineri - 21 septembrie 2024
Ora - 18:00
Preț | 999 MDL per persoană
*La achiziționarea biletului la acest eveniment puteți beneficia de reducere -50% la excursia în beciurile CRICOVA! Atenţie | Numărul de locuri este limitat!
Ne dăm întâlnire la TASTE OF TERROIR!