TurB prin Europa

TurB prin Europa

23 ноябрь 2023
Четверг 21:00
Beluga Music&Cocktails, București
200 лей
Добавить в избранные
200 LEI = 50 RON
 
"Magnat & Feoctist" și "Kapushon" pornesc într-o serie de concerte prin mai multe orașe europene, sub genericul “TurB prin Europa”. La București ajung pe 23 noiembrie în clubul “Beluga”. Vor fi  “acompaniați” de DJ Black Art – câștigătorul concursului de DJ de la Diaspora FM, care va încinge atmosfera până la ieșirea băieților în scenă, dar și la after party din acea seara.
 
 
De fapt, cei prezenți pe 23 noiembrie în clubul “Beluga” din centrul vechi al Bucureștiului, vor avea parte de un dublu concert, Magnat & Feoctist având un program, Kapushon – alt program, dar îi veți putea vedea și pe toți 3 împreună pe scenă, interpretând câteva piese comune bine cunoscute, cum ar “S-o însurat încă un bro” sau “Pentru”.
 
 
Întreg show-ul din acea seara, artiști + DJ, va ține în jur de 4 ore.
 
 
Magnat & Feoctist sunt cunoscuți pentru cele 2 albume de succes la activ – “Să moară toți de șiudă” și “Samagon de casă” și pentru piesele cu milioane de vizionări pe youtube, cum ar fi “Bună rea”, “Ce-am făcut cu viața mea”, “Londra”, “Elegantă”, “Unde te duci?”.
 
 
Kapushon este veteranul genului muzical din Republica Moldova, cunoscut după – “În satul meu se lasă toamna”, “Rap ca pe manele”, “Frățică, dă-mi o bucățică”, “O șosea din Europa”, “Afganistan” și cele 4 albume solo – “Pe Cuvânt”, “Frumos-Frumos”, “Doina” și triplul album, lansat anul trecut – “Ploaie Ciobănească”.
 
Preț bilet:
Primele 100 bilete - 50 RON (200 mdl)
Standard - 70 RON (280 mdl)
În ziua evenimentului - 80 RON (320 mdl)