UNDERLAND 2020: WINE REVOLUTION

UNDERLAND 2020: WINE REVOLUTION

28 ноябрь 2020
Суббота 12:00
Combinatul de vinuri Mileștii Mici
250 лей
Добавить в избранные

Dragi prieteni!

 Scopul de bază al Underland 2020 – Wine Revolution era să dăm o luptă acerbă cu frigul și să nu permitem Iernii să-și lungească șederea sa pe meleagurile noastre. Văzând acest avânt frenetic, Iarna s-a speriat și nu s-a mai încumetat să sosească, lăsându-ne fără de replică în fața sa, un inamic destoinic, pentru care ne pregăteam de ceva vreme. Din această cauză, suntem nevoiți să amânăm desfășurarea Festivalului nostru.

 Ei, dacă e să luăm lucrurile nițel mai serios, ne-am propus să facem un eveniment de care nu s-a mai auzit și nu s-a mai văzut, dar ne-am ciocnit cu niște impedimente de ordin tehnic, care nu ne permit să obținem rezultatele dorite, la moment. Anume din motiv că ne-am dori să fim pregătiți ca la carte și să oferim o experiență de neuitat, pe care o și planificăm pentru oaspeții noștri, suntem nevoiți să amânăm Underland 2020 – Wine Revolution, din data de 29 februarie 2020, până pe data de 28 Noiembrie 2020.

 Biletele procurate pentru data de 29 Februarie rămân valabile, iar cei care nu vor putea să vină pe 28 Noiembrie, le va fi returnată suma integrală a banilor investiți în bilete.

 

 Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne scrieți în privat, sau să contactați oficiul platformei iTicket. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm pe 28 Noiembrie, la Mileștii Mici, la cea de a patra ediție Underland Wine&Music Fest!

Cinci km din galeriile vinăriei Mileștii Mici se vor transforma miraculos în cinci kilometri de petreceri și muzică stradală. Ne așteaptă 10 ore de muzică, iar pe cele 3 scene ale festivalului vor cânta 30 de colective muzicale din ţară și de peste hotarele ei, în stil jazz, pop, funky, etc.

Și în 2020, oaspeții se vor bucura de cele mai diferite bucate, la cele minim 12 restaurante și terase. Ei vor putea gusta de la mâncare tradițională, până la dulciuri, cafea, vin și vin fiert.

Atenție! Primele 150 de bilete se vor vinde contra sumei de 150 de lei

Ulterior, biletele Early Bird vor disponibile la preţul de 200 de lei până la 31 decembrie.

Biletele standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 ianurie și până în ziua evenimentului, la prețul de 250 de lei.

 

Așa deci:

Toți într-un pas înainte,

Spre următorul Festival