Workshop de Filosofie I Ching și Psihologie. Human Design

Workshop de Filosofie I Ching și Psihologie. Human Design

2 декабрь 2023
Суббота 16:30
Armenească nr.81
Добавить в избранные

 

Human Design este un sistem care te ajută să-ți descoperi tipul de personalitate și să înțelegi cum să te aplici în mod corespunzător în viața ta. Se bazează pe o combinație de astrologie, sistemul chakrelor și I Ching.

Cum te ajută cunoașterea Human Design:

➢ Auto-cunoaștere: Te ajută să te cunoști mai bine, să înțelegi calitățile și tendințele tale naturale.
➢ Dezvoltare personală și profesională: Oferă instrumente pentru a-ți dezvolta abilitățile și a atinge potențialul maxim, atât în plan personal, cât și profesional.
➢ Îmbunătățirea relațiilor: Contribuie la îmbunătățirea relațiilor cu cei din jur, oferind înțelegere asupra modului în care comunici și interacționezi cu alții.
➢ Gestionarea dificultăților în comunicare: Furnizează claritate în privința motivelor pentru care poate fi dificil să comunici eficient cu anumite persoane.
➢ Orientare în viață și afaceri: Ajută la identificarea locurilor și modurilor în care poți să te implici mai bine în muncă, afaceri și profesie.

Este important să subliniem că Human Design este un sistem vast, iar fiecare persoană are un design unic, reflectat în harta lor specifică de design uman. Aceste informații pot oferi ghidare și perspectivă în procesul de autodescoperire și evoluție personală.

O data cu înregistrarea la eveniment participanții furnizează datele de naștere, data, luna, anul, ora nașterii și locul nașterii. 

Noi pregătim bodygraph pentru fiecare participant  și la eveniment ne familiarizăm cu sistemul Human Design și analizăm pe scurt bodygraph-urile participanților.

Locația   New Acropolis Republica Moldova, Chișinău, str. Armenească nr. 81.

Data         02.12.23

Ora          16:30-18:00

Preț          

Early BIRD (până pe 23.11.23)   300 lei.

Bilet Standard (de pe 24.11.23)  350 lei.

Bilet Combo  750 lei - 3 Workshopuri: Descifrare a personalității prin Numerologie + Calcularea Horoscopului Personal Aztec + Human Design 

Pentru detalii apelați 0 (79) 118608

 —————————————————————————

Evenimentul reprezintă a șaptea parte din Proiectul cultural ZILELE FILOSOFIEI, ediția a IX-a (18 noiembrie - 2 decembrie 2023).

            New Acropolis Moldova a răspuns inițiativei lansate de Organizația Națiunilor Unite pentru Educație, Știință și Cultură (UNESCO) de a celebra Ziua Mondială a Filosofiei, 16 noiembrie 2023, prin Proiectul ZIF2023 (Ziua Internațională a Filosofiei), ediția a XI -a, în Republica Moldova.

            Principalul scop al inițiativei de a organiza Proiectul cultural Zilele Filosofiei, an de an, atât în Republica Moldova, cât și la nivel internațional, Noua Acropolă își propune sublinierea importanței faptului că filosofia, atunci când este practică, este educativă. Ne ajută să ne cunoaștem și să ne îmbunătățim, iar a fi un filosof este un mod de viață dedicat celor mai bune aspirații ale omenirii.

 

AGENDA PROIECTULUI ZIF2023:
 
 Partea I - 18 Noiembrie / 14:30
Prelegere Filosofică
ARTA DE A TRĂI ÎN TIMPURI DIFICILE

 Partea a II-a - 25 Noiembrie / 12:30
 Ateliere de pictură Egipteană  - ART THERAPY

  Partea a III-a - 25 Noiembrie / 14:30
Club de Lectură pentru Tineri
FILOSOFIA TIBETANĂ ȘI PUTEREA MINȚII
după cartea “Glasul Liniștii” - de Helena Petrovna Blavatsky

  Partea a IV-a - 26 Noiembrie / 12:30
Workshop Calcularea horoscopului personal
CALENDARUL AZTEC. ISTORIE ȘI SIMBOLISM FILOSOFIC

 Partea a V-a - 26 Noiembrie / 16:30
Workshop de Numerologie
DESCIFRAREA PERSONALITĂȚII
Filosofie indiană și psihologie

  Partea a VI-a - 02 Decembrie / 14:30
Prelegere Filosofică
DIFICILA ARTĂ DE A FI TU ÎNSUȚI
 

 Partea a VII-a - 02 Decembrie / 16:30
Workshop 
HUMAN DESIGN

 Pentru înscrieri la alte evenimente din cadrul proiectului: +37379118608 sau completați formularul: https://forms.gle/FwGdQKST3au2VAuj9