A fost odata la Castel... Avanpremiera de Craciun

14 December 2019
Saturday, 16:30
Castel Mimi
30550 lei
Adaugă în favorite

„A fost odată la Castel...” este genericul unui șir de evenimente care se vor desfășura la Castel Mimi, în perioada Sărbătorilor de Iarnă. Vă așteaptă multe surprize feerice, multe trăiri memorabile, multe cadouri și multe amintiri plăcute, care vă vor încălzi sufletele pe toată durata anului 2020!

 „A fost odată la Castel... AVANPREMIERA DE CRĂCIUN” este primul din acest șir de evenimente, în cadrul căruia vom face o “repetiție generală” înainte de sărbători, vom aprinde Pomul de Crăciun și ne vom elibera de toate emoțiile stresante, pentru a putea intra, curați și binevoitori, în cea mai frumoasă perioadă a sfârșitului de an!

În program:

- Un concert splendid susținut de Moldova National Youth Orchestra, cu cele mai îndrăgite piese din filme și desene animate!
- „Trenul lui Moș Crăciun”, care ne va duce de la Gara Feroviară din Chișinău direct la scările Castelului Mimi! 

- Izvar NELIMITAT
- Multe gustări delicioase!
- Un Show de lumini spectaculos, acompaniat de muzică și proiectat pe clădirea castelului!
- Casa lui Moș Crăciun, în care picii vor putea comunica direct cu cel mai îndrăgit și multașteptat personaj al sărbătorilor de iarnă!
- Un Târg de Crăciun, de unde veți putea procura cele mai originale cadouri pentru prieteni și cei dragi.

Trenul va porni din Chișinău la ora 15.30, iar retur, de la Castel Mimi spre Chișinău, la ora 19.30. Pretul unui bilet este 70 lei.

La eveniment copiii pana la 12 ani au acces gratuit, iar la tren până la 7 ani.

Autobuzul va porni din fața hotelului Jolly Alon (str. Maria Cebotari 37), la ora 15:30 și de la Castel Mimi la ora 19:30.

Pentru cei dornici de a cunoaște legendarul Castelului Mimi, avem o ofertă specială ce include excursii în interiorul Castelului și degustări ghidate a trei vinuri. Excursiile vor avea loc la orele 15:00 (limba română), 16.30 (limba rusă) și la 19:30 (limba rusă). Prețul unui bilet Golden este de 550 lei și include excursia cu degustare și toate distracțiile din cadrul programului „A fost odată la Castel… Avanpremieră de Crăciun”.


Prețul biletelor:

- Biletele Early Bird sunt disponibile la preţul de 250 de lei, până duminică, 1 decembrie.
- Biletele Standard vor putea fi achiziționate începând cu 1 decembrie și până în ziua evenimentului, la prețul de 350 de lei.

Vă așteptăm, cu drag, la Castel Mimi!