Atelier: Scriere de proiecte

Atelier: Scriere de proiecte

23–24 ianuarie 2021
Sâmbătă 10:00
mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2
500 lei
Adaugă în favorite

Reprezentați o Organizație de tineret? 

Aveţi o ideie de proiect pentru Programul anual de Granturi pentru organizaţiile de tineret  pentru anul 2021 lansat de către Ministerul Educației Culturii și Cercetării și doriți să aplicați la Grant?

Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM" Vă invită să participaţi la Atelierul de Scriere de Proiecte în cadrul căruia veți cunoaște critriile de finanțare a proiectelor depuse și veți lucra asupra descrierii aplicaţiei de grant conform cerințelor finanțatorului (MECC). 

Pe durata celor două zile de atelier vom lucra la:  
- Analiza formularului de aplicare;

- Elaborarea cereriilor de finanțare: Matricea cadrului logic – formularea scopului, elaborarea obiectivelor, rezultatelor și activitățile proiectului.  
- Identificarea Activităților și Elaborarea Planului de implementare (Planul Gantt).  
- Elaborarea Bugetului pentru proiect. Eligibilitatea Costurilor.  

 

Doar 20% teorie și 80% practică pentru a dezvolta o aplicație de proiect calitativă conform cerințelor Ministerului Educației. Culturii și Cercetării.  Pe întreaga perioadă a atelierului veți primi suportul necesar pentru a dezvolta aplicaţia de proiect. La finalul atelierului veți avea cunoștințele teoretice și abilitățile practice în ceea ce privește elaborarea cererii de finanțare, planificarea și implementare a proiectului.  

Perioada: 23-24 ianuarie 2021
Orele de lucru în cadrul atelierului: 10:00-17:00

Locația: oficiul Institutul de Instruire în Dezvoltare "MilleniuM", mun. Chişinău, str. Doina şi Ion Aldea-Teodorovici 10/2

Contribuție financiară: 500 lei

 

Pentru participare completați formularul: https://forms.gle/bvRavYaxMXCGuEV86