БРОНЕБОЙНЫЙ КОПИРАЙТИНГ

15 septembrie 2017
Vineri, 16:30
School of Business Communications, Eminescu 42/1
30755225 lei
Adaugă în favorite

d 

 

De ce aveți nevoie de un curs de copywriting?
 
Există o diferență mare dintre „a ști” și „a putea”. Este destul să citiți o carte bună despre copywriting ca să știți cum se scrie un text convingător. Dar va trebui să scrieți cel puțin zece texte de sine stătător ca să reușiți să scrieți un text bun. La fiecare lecție a cursului participanții vor discuta un nou format. Iar după asta vor îndeplini temele de acasă. Sau nu le vor îndeplini. Și în cazul acesta vor face flotări. La fel ca în armată. Timp de 8 săptămâni studenții responsabili vor învăța să scrie texte supertari, iar toți ceilalți cel puțin își vor imbunătăți pregătirea fizică.
 
Pe cine înregistrăm?
 
- Specialiști în marketing. Fără abilități de scriere a textelor de calitate, marketologul își îndeplinește sarcinile doar pe jumătate. Credeți că e simplu să învățați copywriting? Nu, nu e simplu deloc. În schimb veți obține un instrument puternic, care cu siguranță va garanta calitatea marketingului pe care îl faceți.
 
- Vânzători. Cumpărăm cu plăcere de la cei, care ne ajută să ne descurcăm cu proprietățile unui produs dificil. Pentru că ceea ce este evident pentru un vânzător, nu este simplu deloc pentru un client. De asta un email convingător este un mod sigur de transformare a celui care se interesează în cel care cumpără.
 
- Freelanceri. Cei mai mulți dintre freelanceri primesc comenzile pe site-urile bursiere. De regulă, lucrează ca toți... Și bani primesc ca toți... Adică, puțini. La curs veți avea posibilitatea să învățați instrumentele și formatele necesare, dar și veți cunoaște cum să obțineți cei mai buni clienți.
 
De ce am nevoie de acest curs?
 
Trebuie să scrieți un text comercial? Perfect! 40% din timpul unei lecții scrieți texte și primiți un feedback imediat de la trainer și alți participanți.
 
Cine predă?
 
Igor Nisenboim este absolventul Școlii de Economie din Londra. Copywriter cu experiență de 8 ani. Scrie texte bune. Cel mai bine îi reușește să îi învețe pe alții să scrie texte bune. Elaborează texte comerciale și predă copywriting pentru companiile din CSI și Europa. Printre clienți: Smartresponder, Videosecurity, Indelit, Stillferro, Automall, Daac-System, Grand Voyage, Eurolab, Доктор Борменталь, iLab.
 
Pe data de 15 septembrie dăm start cursului de copywriting pentru vânzători și specialiști în marketing. Înregistrați-vă pe pagina: textcamp.sbc.md