COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI

4 iunie 2017
Duminică, 16:00
Palatul Republicii, str. Maria Cebotari 16
150200 lei
Adaugă în favorite

copii cuminti 

 

“ COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI “ este un PROIECT DE CARITATE, care presupune ca fondurile acumulate din vinzarea biletelor pentru acest concert să fie oferite drept donații în susținerea și dezvoltarea unor programe si cercuri de educatie culturală a copiilor, școlilor de muzica și artă; îmbunatățirea si amenajarea terenurilor sportive si de joaca, aflate în spațiul rural din Republica Moldova, pentru a le oferi și copiilor din sate sansa de a avea o dezvoltare intelectuala si culturala adecvată.
 
Din fondurile acumulate în cadrul fiecărei ediţii a concertului de caritate “COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI “ (aproximativ 420.000 lei), au fost procurate pentru copii şi adolescenţi echipamente sportive, cărţi, instrumente muzicale, costume naţionale pentru cercurile de creaţie si amenajate terenuri de joacă în citeva gradinite din satele Moldovei.
 
Și anul acesta vă așteptăm cu mare drag, la 4 iunie, ora 16.00 în incinta Palatului Republicii , împreuna cu întreaga D-stră familie la spectacolul “COPII CUMINTI... CU VEDETE PARINTI “editia a VIII , alături de vedetele estradei naționale, interpreților de muzică populară și copii lor.
 
Nelly Ciobanu,
 
Aura,
 
Nona Marian,
 
Andrei Porubin,
 
Cristina Scarlat,
 
Roxana,
 
Lenuța Gheorghiță,
 
Ady,
 
Aurel Chirtoacă,
 
Georgeta Voinovan,
 
Doina Sulac,
 
Maria Iliuț ,
 
Anatol Lupu,
 
Costi Burlacu și Corina Țepes,
 
Anisoara Dabija,
 
Liliana Prado.
 
Studiourile de dans :Teodance, Just friends, Lolipops, Dance fabrique
 
 
 
ÎMPREUNA SĂ FACEM PARTE DINTR-O MARE FAMILIE CE SUSTINE DEZVOLTAREA CULTURII SI A MUZICII ÎN REPUBLICA MOLDOVA!!!