Curs RESTART PERSONAL

Curs RESTART PERSONAL

1 iunie 2023
Joi 17:00
7000 lei
Adaugă în favorite

Nu poți începe viața din nou, în schimb în orice moment ai posibilitatea și alegerea de a o continua altfel.

Tot ce ai obținut și ești până acum e rezultatul alegerilor tale. Tot ce poți obține de azi înainte la fel va fi rezultatul alegerilor tale.

Îndrăznește să treci peste sindromul amânării și oferăți șansa de a schimba cursul vieții în direcția cu adevărat dorită.CURSUL DAT E PENTRU:

Persoane care doresc:

- să își cunoască adevăratul său potențial;

- să își crească nivelul încrederii în sine și a stimei față de sine;

- să cunoască tehnici în vederea facerii alegerilor în viața sa și să devină mai determinate și încrezute în momentul procesului dat;

- să depășească anumite frici personale;

- să obțină liniște sufletească și o minte antrenată spre productivitate și rezultate ce vor contribui la calitatea vieții sale;

- să formeze abilități de a-și gestiona și crea viața personală și profesională după bunul plac;

- să depisteze domeniile profesionale care se potrivesc cel mai bine cu personalitate sa;

- să seteze scopuri inteligente și să le realizeze sub o ghidare profesionistă din partea unui Coach certificat la nivel Internațional – Viorica Eremciuc-Okhrimovskaya (Instagram: @veo_coach);

- să observe și să vadă diferența traseului dintre Eul personal de la începutul cursului și Eul de la finalul cursului, printr-o analiză mentală, sufletească și vizuală. Partea vizuală, la finele cursului va fi creată de un stilist profesionist – Elena Mitiliuc ( Instagram: elena_mitiliuc_), FEMEIA care e adeptă a tot ce e frumos și ne creează bună dispoziție. Elena adoră să creeze produse naturale cosmetice bazate pe uleiuri, esențe, unturi și plante. Iar fotografa Viktoria Botnaru ( Instagram: @viktoriabotnaru ) va fi cea care va capta în mod profesionist schimbarea ta la finele evenimentului oferindu-ți cadou 8 poze profesionale.

- Să aibă acces la noi OPORTUNITĂȚI personale și profesionale în vederea schimbării cursului vieții în direcția dorită și stabilită!


14 săptămâni – 14 sesiuni – 28 de ore – 14 beneficii:

1. Cunoaștere de sine;

2. Determinarea domeniilor profesionale conform personalității tale în această viață

3. Noi conștientizări și învingeri personale;

4. Instrumente practice

5. O stimă de sine mai înaltă;

6. Noi abilități personale și profesionale;

7. Abilitatea de a seta și realiza scopuri personale;

8. Abilitatea de a seta priorități și a gestiona timpul;

9. Abilități de marketing și instrumente de promovare a serviciilor personale.

10. 2 Sesiuni de coaching individuale;

11. Motivație, inspirație și ghidare profesionistă;

12. Sesiune foto profesionistă la finele cursului cu machiaj și aranjarea părului inclusă;

13. Reduceri și cadouri de la partenerii noștri (Green Air, Indigo, VEO COACH ACADEMY, VEO COACH, BeautyBio, Femeia Frumoasă, Avon)

14. Și cel mai important – OPORTUNITATEA DE A-ȚI SCHIMBA CURSUL VIEȚII ÎN DIRECȚIA DORITĂ ȘI STABILITĂ!

Acest curs este primul pas spre direcția pe care ar fi bine să o faci, dacă îți dorești să formezi abilitățile ce vor contribui la schimbarea vizibilă a amabalajul tău interior și exterior. Îndrăznesc să vociferez gândurile tale și să spun că atât eu, cât și tu știm că, pentru a străluci cu adevărat în această viață ai nevoie de echilibrul și concordanța dintre aceste 2 ambalaje.

Te invit la acest curs, în care misiunea mea e să contribui maximal în faptul de a-ți oferi o viață mai împlinită, mai prosperă, mai plină de încredere în sine și dragoste față de sine, mai plină de curaj, motivație și ambiție atât personală, cât și profesională.

Pășește cu dreptul spre START-UL SPRE O VERSIUNE MAI BUNĂ A TA ȘI A VIEȚII TALE!


Preț curs: 383 Euro
Early Price: 350 Euro, pentru achitarea până pe data de 4.05.2023

E posibilă achitarea și în rate, pentru mai multe detalii vizitați www.veocoach.com sau contactați la numărul: +373 79 644 888