Festivalul Duetelor de pianişti „STRUGURE DE CHIHLIMBAR”

7, 9, 11 octombrie 2013
19:00
Filarmonica Nationala
3050 lei
Adaugă în favorite

Festivalul Internaţional al Duetelor de pianişti „STRUGURE DE CHIHLIMBAR”, ediţia a III-a

7, 9, 11 octombrie 2013

      Genul de interpretare a muzicii clasice la două piane este una dintre cele mai spectaculoase forme  de prezentare scenică a capodoperelor din tezaurul universal. Acest gen este foarte cunoscut în ţările bine dezvoltate ale occidentului.

În Moldova  muzica concepută pentru două piane este popularizată graţie renumitului duet de pianişti  ANATOLIE LAPICUS şi IURIE MAHOVICI, Maeştri în artă. Deja timp de 20 de  ani duetul bucură adevăraţii melomani cu diverse programe muzicale a întregului repertoriu pianistic universal. De asemenea Iurie Mahovici şi Anatolie Lapicus sunt fondatorii Festivalului Internaţional al Duetelor de pianişti „STRUGURE DE CHIHLIMBAR” – devenit deja un simbol reprezentativ şi recunoscut brand al ţării noastre. Desfăşurarea unui astfel de Festival nu este doar o ascensiune pentru arta muzicală şi cultura naţională ci şi o promovare a ţării noastre la nivel internaţional.

 Anul acesta în zilele de 7, 9, 11 octombrie,    Festivalul va fi la cea de-a  III-a ediţie şi va fi consacrat aniversării celor  20 de ani de activitate a Duetului ANATOLIE LAPICUS şi IURIE MAHOVICI. Participanţii invitaţi ai acestei ediţii a Festivalului „STRUGURE DE CHIHLIMBAR” vor fi duetul din SUA - EDWARD si ANNA-LUIZA TURGHEON şi duetul din Belarus NATALIA GROMOVA şi VALERY BOROVIKOV

 

 

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.