Festivalul Etno - Balcanic

29–30 august 2015
12:00
Complexul Cultural Vatra
150 lei
Adaugă în favorite

   

 

A doua ediție a Festivalului Etno-Balcanic vine cu noi surprize! Muzica balcanică, mâncărurile tradiționale și expozițiile inedite sunt cele care vor da viață culturii balcanice la Complexul Etno-Cultural Vatra.
La cea de-a doua ediție a festivalului, pe scena mare, vor evolua mari artiști din diferite țări cum ar fi România, Ucraina, Macedonia și bineînțeles, Republica Moldova. De asemenea, terenul va fi cuprins, pe întreaga durată a festivalului, de muzică și dansuri excepționale bulgărești, sârbești și grecești ale minorităților etnice din Republica Moldova. 

 

 

 

 

Ediția a doua a Festivalului Etno-Balcanic păstrează repartizarea activităților pe întreg teritoriu complexului, astfel încât vor fi amenajate zone pentru diferite vârste și interese. La Festivalul Berii a fost lansată prima tiroliană din Moldova, care va putea fi explorată și la Etno-Balcanic. Totodată, au fost construite spații parasolare, unde vizitatorii se pot feri de soare și savura din plin plăcerea festivalului. Pe lângă toate acestea, nu vor lipsi bucatele balcanice care merită cunoscute și promovate. De la pilaf sârbesc și gulaș, până la afumături cu fasole servite cu și cafea la nisip. Zona de Camping s-a extins substanțial, de aceea vizitatorii vor profita de o noapte de excepție la Vatra, închiriind corturi și petrecând în jurul rugului mare.

 

 

ATENTIE!!!  Prețul unui bilet la festival pentru una sau două zile este de 150 lei.


Cel care deține formular de participare la LOTERIE nu trebuie să cumpere bilet.

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444 

 

Din momentul rezervarii aveti 12 ore la dispozitie pentru a achita biletele.