Gala stelelor de balet - Radu Poclitaru și „Istorii în stil tango”

Gala stelelor de balet - Radu Poclitaru și „Istorii în stil tango”

200–800 lei
Adaugă în favorite

          Gala stelelor de balet - Radu Poclitaru  și „Istorii în stil tango”

Mari stele ale baletului din Ucraina și Europa își vor da întâlnire pe aceeași scenă sub conducerea coregrafului de talie mondială Radu Poclitaru pentru a prezenta spectatorului de la Chișinău o seară feerică de dans, o fuziune artistică incredibilă  de balet clasic, coregrafie modernă și tango.

Prima parte a spectacolului va fi  o paradă de stele ale baletului din Ucraina și Europa cu fragmente de balet clasic și miniaturi coregrafice semnate de Maestrul Radu Poclitaru. Această sărbătoare a dansului culminată simbolic de un final comun ale acestor două genuri de balet va fi o adevărată explozie a virtuozității, tinereții și talentului.

În partea a doua  publicul va savura „Istorii în stil tango” - un  excepțional spectacol de tango pe poante în montarea Artistului Emerit din Ucraina - Artiom Shoshyn. Această împletire a tehnicilor  baletului clasic și cultura tangoului argentinian transformă spectacolul  într-un adevărat bestseller.

Într-o perioadă scurtă de existență scenică, acest spectacol a cucerit inimile a zeci de mii de spectatori cu atmosfera pasională a libertății mișcărilor latino-americane vis-a-vis de mișcările precise și alinierea estetică a baletului clasic pe poante.