MAREA DEGUSTARE DE CABERNET SAUVIGNON. VIN ȘI MUZICĂ LIVE

MAREA DEGUSTARE DE CABERNET SAUVIGNON. VIN ȘI MUZICĂ LIVE

3 noiembrie 2022
Joi 18:30
400 lei
Adaugă în favorite

Hai să alegem cel mai bun Cabernet Sauvignon din Republica Moldova la  Marea Degustare de Cabernet Sauvignon.

Pe 3 Noiembrie te invităm la Garden Palace, Vasile Alecsandri 8, să alegem împreună cel mai bun Cabernet Sauvignon. Ne vom delecta cu vinuri și gustări alese, Muzică live și atmosferă potrivită pentru socializare.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare, te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificator contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vom face la eveniment? – Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 vinuri Cabernet Sauvignon din R.Moldova. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce vinul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Ce vinuri participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri Cabernet Sauvignon. Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

BONUS: Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului și premii de la partenerii noștri. Veți lua parte la o licitație de vinuri unde veți avea posibilitatea să licitați pentru sticla de vin preferată ce va fi semnată chiar de vinificator. Iar în timpul degustării vom avea parte de muzică live.

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile. Vinurile ce vor aduna cele mai multe puncte, vor primi diplome și Trofeul VINADOR. 

PREȚUL BILETULUI - 350 DE LEI. În ziua evenimnetului - 400 DE LEI. 

Evenimentul are loc joi, 3 noiembrie, ora 18.30, Garden Palace, Vasile Alecsandri 8.

Program:

18.30 - 19:00 Recepție, welcome drink

19:00 - 19:15 Moment informativ din partea Somelierului și informarea despre criteriile de apreciere

19:15 – 20.45 Degustare și aprecierea vinului & networking

20:45 - 21:00 Descoperirea mostrelor participante la concurs

21:00 - 21:25 Licitație vinuri, tombola cu premii

21:25 - 21:40 Anunțarea și premierea vinurilor câștigătoare.

NOTĂ: Pe durata evenimentului vom sta în picioare la mese cocktail

 

Vezi aici cum a fost la evenimentele precedente:

https://www.youtube.com/watch?v=VcF_U0dgMSE

https://www.youtube.com/watch?v=L4XCeotx9uA

https://www.youtube.com/watch?v=_USJJqXW0qA

 

Marea degustare de Cabernet Sauvignon are loc în cadrul Campionatului de vinuri din R.Moldova. Campionatul are ca structură mai multe evenimente pe care le vom organiza lunar. La fiecare eveniment vom degusta în orb și vom aprecia vinuri monosoi sau realizate după un anumit procedeu de vinificație, rose-uri, cupaje, spumante.

Evenimentele au drept scop popularizarea vinurilor autohtone, promovarea unui consum moderat și corect al vinurilor în rândul populației.

Vă așteptăm pe 3 noiembrie să identificăm împreună cele mai bune vinuri Cabernet Sauvignon din R.Moldova. Orice iubitor de vin este binevenit!

NOROC!