MAREA DEGUSTARE DE FETEASCĂ ALBĂ. VIN ȘI MUZICĂ LIVE.

MAREA DEGUSTARE DE FETEASCĂ ALBĂ. VIN ȘI MUZICĂ LIVE.

16 iunie
Joi 19:00
TERASA Summit Events
300 lei
Adaugă în favorite

MAREA DEGUSTARE DE FETEASCĂ ALBĂ. VIN ȘI MUZICĂ LIVE.

Hai cu noi la Marea Degustare de FETEASCĂ ALBĂ!!! Vin, Muzică LIVE, Gustări asociate vinului,  toate într-o atmosferă superbă pe TERASA SUMMIT EVENTS!!!

Pe 16 Iunie te invităm să alegem împreună cel mai bun vin Fetească Albă din R.Moldova.

Ce vom face la eveniment? – Pe parcursul serii toți participanții vor avea posibilitatea să participe la o degustare în orb cu peste 10 vinuri Fetească Albă din R.Moldova. Degustarea în orb presupune că participantul nu știe cine produce vinul, cât costă, nu vede nici sticla, nici eticheta, astfel nimic din cele menționate nu-i poate influența nota acordată. Participantul se conduce doar după propriile gusturi.

Cine poate veni? - Toți cei care au cea mai mică tangeță cu vinul, iar pentru că suntem în Moldova, adică toată lumea. Nu trebuie să fii un degustator profesionist, tot de ce este nevoie să știi la degustare,te învățăm noi. Pentru noi cât și pentru vinificator contează părerea publicului larg. Vrem să răspundem la întrebarea: „Ce vin place consumatorului din R.Moldova?”

Ce vinuri participă la degustare? – În cadrul evenimentului veți avea posibilitatea să degustați peste 10 vinuri Fetească Albă. Vinuri de la cramele mici și mari, nume noi sau deja cu renume pe piața autohtonă.

BONUS: Pe parcursul serii vom avea parte de gustări asociate vinului oferite de Summit Events și cea mai bună pizza oferită de partenerul nostru, VINO PIZZA & WINE. Pe parcursul degustării, ne vom delecta cu vocea suavă a Anastasiei Jantîc.

Degustarea, aprecierea și premierea vinurilor va avea loc live prin intermediul telefoanelor mobile.

3 vinuri ce vor aduna cele mai multe puncte, vor primi diplome și cupa VINADOR. Iar participanții, premii de la crame și organizatori.

PREȚUL BILETULUI - 300 DE LEI

Evenimentul are loc Joi, 16 Iunie, ora 19:00 la TERASA Summit Events

Program:

19.00 - 19:30 Recepție, welcome drink

19:30 - 19:45 Moment informativ MC/Somelier, prezentare soi și criteriile de apreciere

19:45 – 21.15 Degustare și aprecierea vinului & networking

20:15 - 21:25 Descoperirea mostrelor participante la concurs

21:25 - 21:35 Licitație vinuri, tombola cu premii

21:35 - 21:50 Anunțarea și premierea vinurilor câștigătoare.


Marea degustare de Fetească Albă  are loc în cadrul Campionatului de vinuri din R.Moldova. Campionatul are ca structură mai multe evenimente pe care le vom organiza lunar. La fiecare eveniment vom degusta în orb și vom aprecia vinuri monosoi sau realizate după un anumit procedeu de vinificație, rose-uri, cupaje, spumante.

Evenimentele au drept scop popularizarea vinurilor autohtone, promovarea unui consum moderat și corect al vinurilor în rândul populației.

Vă așteptăm pe 16 Iunie să identificăm împreună cele mai bune vinuri Fetească Albă din R.Moldova. Orice iubitor de vin este binevenit!

NOROC!