Movie Hall, drive-in cinema / Inside  out / Wonder

Movie Hall, drive-in cinema / Inside out / Wonder

5 septembrie 2020
17:00, 19:00
Digital Park
100–150 lei
Adaugă în favorite

Sâmbăta este pentru familie! Venim cu 2 proiecții pentru cei mici și mari, la care vă invităm pe 05 Septembrie, la Movie Hall.

 

"Inside out" (ora 17.00) este o producție animată care prezintă viața lui Riley, o fetiță veselă și lipsită de griji, este dată peste cap când trebuie să-și ia rămas-bun de la copilăria ei fericită din Minnesota pentru a se muta la San Francisco. Este momentul când emoțiile ei preiau inițiativa, spre nemulțumirea părinților complet depasiți de situația ai fetiței. Furia, Dezgustul, Frica, Tristețea și Bucuria se ceartă, colaborează și se pierd în discuții în contradictoriu în încercarea de-a o face pe Riley să meargă mai departe și să-și găsească noi prieteni.

 

"Wonder" (ora 19.00)este despre un băiețel, jucat excelent de Jacob Tremblay, numitul Auggie, care se naște cu o deformație facială. De fapt, e un mic monstru. Până ajunge în clasa a cincea, este educat și învățat acasă în regim de homeschooling. Din clasa a cincea intră într-o școală normală cu colegi și profesori. Evident că urâțenia lui dă naștere unor reacții, dintre care unele destul de urâte. Dar el trece peste, rabdă, plânge, suferă… Numai că nu singur. Familia îl susține- mama, Isabel interpretată de Julia Roberts, tatăl, Nate- Owen Wilson și sora, Via- Izabela Vidovic- și-l ajută să descopere chiar și prieteni printre cei din clasă.

 

Limba difuzării: Rusă

Ora: 17:00/19:00

Locația: str. Mihai Viteazul 15A, Digital Park

Preț: 100 lei/1 film sau 150 lei/2 filme

Număr de contact: 069552225