Întreb pentru o prietenă… cu Natalia Pavalachi

Întreb pentru o prietenă… cu Natalia Pavalachi

20 octombrie 2022
Joi 18:00
Summit Events, sala Barcelona, str. Tighina 49/3
600 lei
Adaugă în favorite

Sexologă certificată în Elveția, Universitatea din Geneva, cu 8 ani de practică privată, peste 5000 de ore de consultații individuale și de cuplu.

Sexul este o sursă de plăcere, bucurie, conectare și armonizare cu persoana dragă. Plăcerea nu poate fi un păcat. Așa cum fericirea nu poate fi un păcat. Dar dogmele sociale și religioase, educația, traumele, credințele limitative creează inhibiții care ne împiedică să ne bucurăm de sex. Te invit la o seară privată, cu discuții despre viața noastră intimă și despre ce ne împiedică să ne bucurăm de ea din plin.

Voi discuta cu voi despre:
Dorința sexuală - e menită sau nu să dispară cu anii și cum putem stopa acest proces? Cum să vorbesc cu partenerul/partenera mea despre sex fără ca să-l/ s-o blochez sau supăr? Fanteziile mele sunt sănătoase? Și dacă viața mea sexuală nu-mi aduce nici o plăcere? Cum să trec peste o infidelitate? Ne-am pierdut demult, mai avem vre-o șansă de a ne regăsi? Cât de mult mă pot ajuta jucăriile sexuale pentru o viață sexuală împlinită?
Q & A
Voi răspunde cu drag la întrebările voastre (lăsate anonim) și vom aborda tematici în legătură cu blocajele, rușinea, frica, necunoașterea unor lucruri din sexualitatea noastră care sunt atât de importante pentru o viața sexuală fericită.

Evenimentul acompaniat de gustări delicioase, un mic cadou de bun venit și o tombolă cu jucării sexuale.

Vă aștept cu drag, Natalia Pavalachi

Durata evenimentului: 4 ore
Locație: Summit Events, sala Barcelona, str. Tighina 49/3
Când: 20 octombrie, 2022, ora 18:00
Doar 100 de locuri!

Prețul: 450 lei (până pe 03 octombrie)
600 lei (din 4 octombrie)