NU FILMA SHOW #7

NU FILMA SHOW #7

26 decembrie 2021
Duminică 19:00
DRAFT ARENA, Bd. Dacia, 35
400–2000 lei
Adaugă în favorite

STAND UP ”NU FILMA” REVINE CU UN NOU SHOW LA DRAFT ARENA

Stand Up Nu Filma se întoarce pe 26 decembrie cu cei mai buni comedianți din noua generație de standup-eri, un concert live și momente de entertainment excepționale. Toate acestea la Draft Arena, bd. Dacia 35.

 
Dacă ai nevoie de un boost de umor și distracție, te așteptăm la cea de-a 7-a ediție a show-ului Nu Filma, alături de o mână de oameni care vor să se exprime în mod liber și autentic. Și crede-ne, va fi nebunie!
 
Ne promit un spectacol savuros standup-erii Dragoș Munteanu, Irinn Bivol, Nicoleta Caraman, Sandu Buzilă, Dinu Matei și Dima Cubreacov vine direct din România pentru show!
 
O să facă scena să dârdâie la propriu Tatuni, Satoshi, Misha Bird, Murmur de izvar, Gigi Tabarcea, Johy Davis și Valera Leovskii.
 
Având în vedere locația și faptul că este un local cu mese, biletele se vând per masă și zonă.
 
În timpul evenimentului, tot ce se întâmplă pe scenă va fi difuzat pe toate ecranele din local, deci garantăm că spectacolul o să-l vadă toată lumea, indiferent de zonă!
 
ZONA 1 - În fața scenei, vizibilitate a scenei directă.
 
ZONA 2 - În sală, cu vizibilitate puțin redusă, acoperită de ecrane care re-translează tot ce se întâmplă pe scenă.
 
ZONA 3 - La terasă închisă și încălzită, acoperită peste tot de ecrane care retranslează tot ce se întâmplă pe scenă.
 
Sunetul acoperă localul în întregime.
 
Locație: DRAFT ARENA (bd. Dacia 35)
 
 
 
DISCLAIMER
Accesul în spațiul de eveniment se face cu respectarea măsurilor în vigoare, de protecție împotriva răspândirii virusului SARS-CoV-2 cu prezentarea unuia dintre următoarele documente: dovada vaccinării împotriva virusului SARS-CoV-2, care să releve faptul că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada că persoanele care doresc să participe la eveniment se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.
*Pe durata participării la eveniment, purtarea măștii este obligatorie, exceptând momentele în care se consumă băuturi sau produse alimentare.
 
 
BILETE
 
Zona 1 - 200 MDL/persoana
Zona 2 - 150 MDL/persoana
Zona 3 - 100 MDL/persoana