Pijamas in the PUB

19 aprilie 2018
Joi, 18:30
Luds Pub
200 lei
Adaugă în favorite

Lasă grijile și tocurile și vino la Pijamas în the PUB - ediția a V-a, by EA.md!

Ne-am săturat cu toate de tocurile înalte, de machiajul perfect și fustele care abia ne lasă să mergem. Pe 19 aprilie te îndemnăm să lași acasă copiii, grijile și tocurile cui și să te distrezi în pijama. Noi știm cel mai bine ce vrei la un asemenea eveniment, nu în zadar am ajuns deja la a V-a ediție. Se va ține la Luds Pub și promitem multe momente fierbinți și invitați de marcă. Ne susține de această dată Clinica Adler Medical.

EA.md a scos din cuptor un program incendiar, susținut de show-uri hot, invitați care mai de care și tu - femeia care vrei să te distrezi, măcar o dată, fără să te deranjeze nimeni. Promitem să te batem la cap doar cu muzică bună, cu premii fierbinți și cu mult chef de implicare. Partenerii evenimentului vor avea grijă să nu pleci prea curând acasă, dar nici cu mâna goală.

Și la această ediție te îndemnăm să dăm o mână de ajutor. Vom organiza o tombolă și o licitație cu vânzare de tablouri, create de Adriana Luca - o tânără cu deficiențe de auz, care speră cât de curând să-și poată achiziționa un aparat auditiv performant. Cadouri și premii încă mai adunăm, dar vă promitem de la: Antos Cosmetică Naturală, Cricova, Darwin, Daria Room, Equilibra.

Mai pe scurt, rezervă-ți acum un bilet pentru tine și prietenele tale, deoarece locurile sunt limitate. Nu vei regreta nici de data aceasta, iar ecourile pijamalelor, suntem sigure, vor fi mult auzite prin târg. Nu uitați: fără griji, fără copii, fără bărbați... îîîîî, stați așa, îi primim doar pe cei care ne promit un strip-dance ca la carte! Ce ziceți? 

**
Vezi si evenimentul pe pagina de Facebook ! 

***
Locație: Luds Pub (str. Pușkin 32, etaj 5)