RIGOLETTO

RIGOLETTO

100–250 lei
Adaugă în favorite
12 noiembrie           
Duminică, ora 17.00         
 
RIGOLETTO
operă în trei acte de Giuseppe Verdi
Dirijor – Nicolae Dohotaru, Artist al Poporului   

Regia: Andrea Battistini, Italia

Regizor coordonator:  Iulian Dumitraș

Scenografia: Iurie Matei, Artist al Poporului

Coreografia: Ada Simona Totaro Italia

Prim-maestru de cor: Oleg Constantinov, Artist al Poporului


Durata spectacolului: circa 3 ore (două pauze)
Opera se prezintă în limba italiană
Subtitrare în limba română

 
"Rigoletto" este una dintre cele mai emblematice opere compuse vreodată, iar Giuseppe Verdi a creat un adevărat capodopera cu această lucrare. Această poveste vibrantă, bazată pe drama lui Victor Hugo, "Le Roi s'amuse," ne poartă în secolul al XVI-lea, la curtea Ducelui de Mantova. Cu o poveste captivantă despre iubire, trădare și răzbunare, "Rigoletto" este o operă care vă va ține cu sufletul la gură.
Opera "Rigoletto" se remarcă prin arii uluitoare și muzică captivantă care vă va atinge corzile sensibile. Aria celebră "La donna è mobile" este doar una dintre numeroasele momente de neuitat din acest spectacol. Veți fi pur și simplu vrăjiți de melodiile pline de pasiune ale lui Verdi.
Povestea lui Rigoletto, bufonul curții, și dorința sa de a-și proteja fiica, Gilda, de vicleniile Ducelui de Mantova dezvăluie o intrigă complexă și o evoluție emoțională fascinantă. În mijlocul amestecului de iubire, răzbunare și trădare, veți fi purtați într-o călătorie emoționantă și neașteptată.
Cu decoruri impresionante, costume magnifice și interpretări remarcabile, această producție a operei "Rigoletto" este o experiență unică pe care nu vreți să o ratați. Un spectacol pentru toate simțurile, care va lăsa o amprentă profundă în inimile voastre.