#ROOFOFFLINE. Back to the roof

12 August 2021
Thursday, 18:00
str. V. Alecsandri, 143
250 lei
Adaugă în favorite

Câțiva ani în urmă, forțam puterea optimismului “că totul va fi bine” și lansam seria de evenimente pe acoperiș, pe care le-am numit ROOFOFFLINE. Acest spirit al optimismului ne-a menținut în primul rând pe noi, echipa AGORA pe linia de plutire, apoi ne-a adus multă inspirație de la cei pe care îi cunoșteam la evenimente. Așa că atunci când în 2020 ne-am anulat evenimentele a fost de parcă am pus pe pauza încrederea și entuziasmul. Dar optimismul, ca și speranța nu pot și nu trebuie a fi puse pe pauze. Vara asta revenim! BACK TO THE ROOF, de data asta cu oameni-inspirație care s-au reinventat și și-au reconfigurat traseul sau au fost într-atât de nebuni ca să lanseze și să extindă afaceri. În vremuri opuse cu ceea ce cunoaștem ca fiind ”business as usual”,vrem să cunoaștem câțiva antreprenori pentru care pandemia a fost un declanșator pentru trasee noi de business, strategii creative, instrumente și oportunități prin intermediul cărora continuă să-și servească clienții și chiar să-și întărească poziția în piață.

De la ferme eco și producție agro-alimentară, la platforme IT de livrare mancare, restauratori curajoși, investiții incredibile în fabrici noi, retaileri, frizeri, afaceri reconfigurate la 360 de grade. N-a zis nimeni că este simplu, dar se pare că este singura cale pe care ei o cunosc: calea viselor care devin realitate prin forţe proprii.

În program: 

* Poveștile:

Dan Untură - despre motociclete, Polul Nord și Polul Sud, Dekora.md și afacerea lansată în plină pandemie

Andrei Pânzaru care a făcut studiile în China, iar acum aduce cele mai puțin poluante automobile în Moldova - cele electrice

SpecialGuest de la Endava

* Terapie prin pictură

* Lecții de chitară pentru cei curajoși

*Masaj zona cervicală pentru cei obosiți

* Muzică ce te îmbată de la Nicorason'g (fără de a crea probleme celor care se află la volan)

Nu va lipsi nici acoperișul nou și primitor, apusul fermecător, mâncarea bună și vinul calitativ.

Parteneri Gold: Endava, Animaliens. Parteneri Silver: Traumeel, Azart Outlet, Wine Gogh.

Partener bilete: iTicket

Te așteptăm la unicul #ROOFOFFLINE din 2021!