Saptamana Globala a Antreprenoriatului

17–21 noiembrie 2014
14:30, 17:00
50200 lei
Adaugă în favorite

 

 

Ce este Săptămâna Globală a Antreprenoriatului?

 

   Săptămâna Globală a Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Week - GEW) este un eveniment internațional, care se desfășoară în a treia săptămână din noiembrie în 153 de țări concomitent.

 

   Acțiunea  a pornit ca un atelier de lucru, organizat de Kauffman Foundation, în Kansas City, SUA, în 2008. La scurt timp, aceasta s-a transformat într-o platformă globală, care are ca scop promovarea ideilor de antreprenoriat inovative, schimb de experiență dintre oamenii de afaceri, coaching pentru startuperi.

   Fiecare stat din cadrul GEW organizează diferite acțiuni pe parcursul anului. Săptămâna reprezintă o totalizare a activității unui an și unește oameni de afaceri, experți, traineri și doritori de a începe un business.

 

   În Republica Moldova GEW a avut loc pentru prima dată în 2013 și au fost organizate 23 de activități, în 10 regiuni ale țării, acumulând peste 1.000 de beneficiari și 21 de parteneri, printre care: Ambasada SUA în Republica Moldova, ENTRANCE, ASEM, AGEPI, BLTC, Universitatea Perspectiva, Fresh and Joy ș.a.

 

Saptamana Globala a Antreprenoriatului

 

 

Pentru detalii acceseaza : http://md.gew.co/  sau  http://gewmoldova.org/

 

Pagina de FACEBOOK>>>

 

 

Info bilete iTicket : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.