Petrecerea de revelion la Berd`s Hotel va promite o seară de neuitat cu delicii culinare cu un meniu individual de sarbatoare si un furchette cu bunatati, vinuri de la Chateau Purcari si cocktailuri nelimitate pe parcursul serii, distracție, concursuri si premii pentru toti oaspetii.
- Bilet pentru adulți - 300 euro (include meniul, fuchetul, băuturi selecte nelimitate, cadouri)
- Pentru grupuri - pret special*
- Program muzical si distractiv: DJ Rynda, Pasha Parfeni
- Moderatorul serii: Serj Kuzencoff
- Cadouri: Produse si vouchere de la BERD`S Restaurant, SPA by BERDS si BERD`S Hotel.
- P.S. Cazare cu un supliment la bilet.
- Ușile deschise la petrecere la 20:00.
Doresti sa fii oaspetele nostru de onoare?
***
Below are the details of the evening:
The New Year's Eve party at Berd`s Hotel promises you an unforgettable evening of culinary delights with an individual festive menu and a forchette with goodies, wines from Chateau Purcari and unlimited cocktails throughout the evening, entertainment, contests and prizes for all guests.
- Adult ticket - 300 euros (includes menu, buffet, unlimited selected drinks, gifts)
- For groups - special price*
- Musical and entertainment program: DJ Rynda, Pasha Parfeni
- Evening moderator: Serj Kuzencoff
- Gifts: Products and vouchers from BERD`S Restaurant, SPA by BERDS and BERD`S Hotel.
- P.S. Accommodation with a supplement to the ticket.
- Doors open at the party at 20:00.
Do you want to be our guest of honor?
***
Contact: +373 62 122 221
Copii 0-6 ani: intrare gratuită/ free entry
Copii 7-12 ani: 50% reducere/ discount
Copii 13-17 ani: 20% reducere/ discount
Contact Details and Prices Contact: +373 62 122 221 Price: 300 euros
Discounts for Children
Children 0-6 years: free admission
Children 7-12 years: 50% discount
Children 13-17 years: 20% discount
***
MENU
APERITIVE
Olivier cu șalău afumat și caviar negru poleit cu aur
Olivier with smoked pike perch and gold-plated black caviarr
Cuvée de Purcari Fetească Albă Brut
COLD STARTERS
Pastrama de rață cu sos de sfeclă și trandafir, asezonat cu tinctură de fagure
Duck pastrami with beetroot and rose sauce, seasoned with honeycomb tincture
Nocturne Rose by Purcari
WARM STARTERS
Tril din 3 tipuri de pește cu bisque din cătină și filamente de daicon marinat
Trifle of 3 types of fish with sea buckthorn bisque and marinated daikon filaments
Nocturne Chardonnay by Purcari
ENTREME
Sorbet din floare de tei
Linden Sorbet
MAIN COURSE
File de nisetru cu cremă de morcov și scorțișoară în sos de merișoare
Sturgeon fillet with carrot and cinnamon cream in cranberry sauce
Limited Edition Pinot Noir by Purcari
Miel cu piure de castane și sos din cognac cu miere
Lamb with chestnut puree and honey cognac sauce
Limited Edition Pinot Noir by Purcari
Pre - DESSERT
Con din praline de nuci cu vanilie și cremă plombir
Walnut praline cone with vanilla and plombir cream
DESSERT
Mister de iarnă
Winter mystery
Ice Wine by Purcari