Spectacol caritabil - Visez la o CASĂ cu dor și iubire

Spectacol caritabil - Visez la o CASĂ cu dor și iubire

17 decembrie 2022
Sâmbătă 13:00
Teatrul Geneza Art
300 lei
Adaugă în favorite

 

Trăim vremuri în care omenirea are nevoie de mai multă bunătate, toleranță și solidaritate.

E decembrie, ultima lună din an, cea care adună toată lumea ACASĂ. E perioada în care facem bilanțul acțiunilor noastre, luna în care noi, oamenii - în ciuda goanei timpului și a tuturor lucrurilor ce ne afectează viața și calitatea ei - găsim acel moment în care spiritul nostru uman își sesisează funcțiile și obligațiile. Suntem obligați, cu menire, să iubim, să creștem, să dezvoltăm, să purtăm grijă, să oferim, să împărțim, dar și mai mult să înțelegem importanța și necesitatea faptelor bune în rândul celor mai triști decât noi, ținând cont că bolile și sărăcia diminuează fericirea.

Sunt Daniela Burlaca, mamă a doi copii și actriță de profesie. Această postură m-a impulsionat să inițiez anume în acest an, marcat profund de pierderi, crize și insuficiențe general – umane,  Campania „Visez la o CASĂ cu dor și iubire”. Este o acțiune care comasează ideea unui eveniment artistic și colectare de fonduri pentru un caz social.

În contextul sărbătorilor de iarnă și în special în spiritul Crăciunului, în parteneriat cu asociația obștească „Ajută un Om” și Teatrul ,,Geneza Art”, am ajuns în satul Sinești, raionul Ungheni, pentru a face un act de caritate de necesitate stringentă. Urgența acestei acțiuni constă în procurarea unei case în sat, pentru o mamă cu șase copii, cu vârsta între 2 și 14 ani. Cei șase copii și mama lor niciodată nu au avut o casă a lor, nemaivorbind de condiții de viață care să le ofere strictul necesar sau confortul unui spațiu în care să simtă la propriu căldură, liniște, libertate, ceea ce nemijlocit contribuie la bucuria și fericirea unei copilării împlinite și speranța într-un viitor prielnic.

Mariana, mama celor șase copii, două fete și patru băieți, are un câștig lunar de 790 lei. Indemnizația care îi este oferită e unica sursă de venit. Mariana a venit în satul Sinești cu copiii săi, după ce a decis că nu se mai poate de continuat viața alături de tatăl lor. Femeia s-a mutat aici pentru a fi mai aproape de mama și sora ei.

Astăzi locuiesc într-o casă împrumutată și tot încearcă să găsească o soluție. Actuala locuință este avariată, într-o stare deplorabilă, unde nu există siguranță și condiții de trai. Cu suportul autorităților locale, copiii au fost primiți la grădiniță și la școală. Acum însă au nevoie de o Casă, cu acoperișul întreg și o sobă care să-i încălzească.

Cu ajutorul prietenilor și a partenerilor, vreau să ofer o mână de ajutor acestor oameni, acestor șase inimioare și mamei lor, prin procurarea unei Case în mod URGENT. Copiii nu poartă vina pentru sărăcia din viața lor și pentru ei ne unim într-o poveste caldă întâmplată în decembrie!

VĂ INVIT, într-o amiază de sâmbătă, la un eveniment cu multe bunătăți de suflet!

17 DECEMBRIE / ORA 13:00 / Teatrul ,,GENEZA ART” găzduiește evenimentul „Visez la o CASĂ cu dor și iubire” și te invită să procuri un BILET, care va merge direct în căsuța adunată pentru o Casă mai mare. Evenimentul îți propune:

  ­-      O masă de sărbătoare ca Acasă, în spiritul Crăciunului, cu gustări alese , pe care le poți savura în voie.

-          Un Târg de cadouri dulci ce, prin aportul tău, vor merge împreună cu Moș Crăciun, la mai mulți copii social-vulnerabili din satul Sinești.

-          Un Dialog deosebit pe scena Teatrului ,,Geneza Art”, unde TE AȘTEPT cu SURPRIZE și momente răvășitoare, alături de alți invitați pe care te provoc să-i descoperi.

PARTENERII evenimentului: Inamstro, Moldtelecom, Sălcuța, Marcu Bakery, Arta Ceaiului, Ice Dessert Atelier.

Partener de fapte bune:  Asociația obștească „Ajută Un Om”.

Bilete: în toată rețeaua iTicket.

Prin rutina și viteza vieții, haideți să ne oprim, să găsim Timp pentru o faptă bună. Credința, Speranța și Iubirea suntem NOI.

 

Cu respect și gând bun, Daniela Burlaca