Театр Теней TEULIS - ВЕЧНАЯ ИСТОРИЯ

7 martie 2017
Marți, 19:00
Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici”
180520 lei
Adaugă în favorite

 Театр Теней TEULIS ВЕЧНАЯ ИСТОРИЯ

 

Premiera noului spectacol al renumitului Teatru de Umbre – TEULIS, va avea loc pe 7 martie, la Chișinău. Teatrul umbrelor TEULIS, care a uimit și a încântat numeroase capitale mari, în urma succesului remarcabil al programului "Stăpânii Umbrelor", a pregătit, pentru admiratorii săi un nou cadou pentru anul 2017 - un spectacol nou pentru întreaga familie.
 
 
 
La baza scenariului original stă o istorie bine cunoscută. Suntem oameni, și suntem diferiți. Fiecare are o soartă aparte vis-a-vis de dragoste și relațiile amoroase și ceea ce unii primesc ușor, alții pot aștepta o viață.
 
Show "NY"
 
 
 
Lupta eternă dintre romantism și pragmatism, dragoste și interes, pasiune și armonie, un havuz de emoții! Toate le întâlnim în noul spectacol "Poveste Eternă". Accentele filosofice și situațiile comice nu îi va lăsa indiferenți chiar și pe cei mai pretențioși spectatori.
 
Show "Gatsby"
 
 
 
Combinația dintre Teatrul umbrelor și tehnologiile 3-D, crearea muzicii originale de către mari compozitori - toate acestea constituie programul interesant, unic și egal impresionant cât pentru maturi, atât și pentru copii.
 
Teatrul Umbrelor TEULIS ne demonstrează, că orice vis poate deveni realitate cu ajutorul umbrelor corpului uman. Posedând capacități extraordinare, dansatorii Teatrului umbrelor, fac adevărate minuni în scenă. Stilul lejer și ironic echilibrează dansul cu acrobatica, iar efectele vizuale incredibile, uimesc publicul de fiecare dată.

 

Part of the show "Singing ostrich"