Tanti Ludmila Show

4 January 2020
Saturday, 17:00
Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici"
90150 lei
Adaugă în favorite

 


Iarna - anotimpul magiei, poveștilor, copilăriei...și a spectacolului „Tanti Ludmila Show”.
Așa cum o făcea pe timpuri, Tanti Ludmila vă invită în lumea poveștilor, unde vă veți reîntâlni cu Motanul Marcel din „Căsuța cu Povești”, și cu eroii din preferatele desene animate - renumitele mascote de la Partystore.md. Fiind un spectacol muzical, veți putea admira micile talente în devenire care vor interpreta hituri naționale și internaționale.

De asemenea, spectacolul va avea și un invitat special, trupa „7Klase”. Aceasta rupe topurile cu hitul „Plec din Chișinău”, iar recent a fost desemnată în cadrul evenimentului „Moldova Music Awards 2019” ca cea mai bună trupă din Moldova, la categoria „Best Project”.

Tanti Ludmila vă promite o seară de poveste și momente magice. Unul din acestea fiind, oferirea tuturor spectatorilor câte minim un cadou, iar fiecare bilet procurat va participa la tombola cu premii surpriză de la partenerii evenimentului („Cireșel”,Panda Tur,Cereale Ronți de la Florești).

Parteneri Generali:
OM Kids „Vrem să oferim tot ce-i mai bun copiilor noștri, să-i creștem în siguranță și armonie, iar dragostea, protecția și grija nemărginită pentru ei sunt prioritățile noastre în orice situație. Apa OM Kids - o sticlă cool pentru pici activi!”

Millo’mania - Unicul magazin în Moldova unde poți găsi lucruri neobișnuite, utile și extrem de drăguțe. Avem un asortiment larg de ciorapi, pijame, ciupici, căciuli, fulare și multe alte accesorii.  Dacă ești în căutarea cadourile minunate pentru tine și familia ta, le găsești la noi.

Parteneri Locație:

„WOW CORN” - Producători a unui asortiment larg de floricele de porumb cu următoarele gusturi: sărat, picant (cașcaval și șuncă, smântână și verdeață), dulce (caramelă și mix-uri de măr, căpșună, banană și ciocolată). De asemenea, vor alinta copii și cu vată dulce cu gust de banană, vișină, căpșună, kiwi, piersică, vanilie, bubble gum etc.

 Ушастый нянь” - «Ушастый нянь»- este o serie hipoalergenică pentru îngrijirea copilului încă din primele zile de viață și pe întreaga perioadă a creșterii. Produsele nu conțin coloranți, parfumuri concentrate și ingrediente interzise, ​​ceea ce reduce riscul de reacții alergice. Seria «Ушастый нянь» îți va oferi încrederea și liniștea de care ai nevoie atât de mult când ai un copil în casă.

Sponsor:

McDonald’s - Le mulțumim pentru că vor oferi invitații micilor talente și suport în decorarea sălii.


Data și ora: 4  ianuarie, 17:00-19:00

Locația: Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”

Biletele le găsiți în rețeaua iTicket
Copiii pînă la 4 ani intră gratuit.