Tudor Gheorghe - Risipitorul de frumuseți

17 September 2021
Friday, 19:00
Palatul Republicii
500600 lei
Adaugă în favorite

ATENȚIE! REGULI NOI DE ACCES LA EVENIMENTE!

Conform deciziei Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică din 9 septembrie 2021, cu privire la instituirea Stării de urgență în Republica Moldova, ACCESUL LA EVENIMENTE (pentru persoanele cu vârsta mai mare de 18 ani) este PERMIS NUMAI cu prezentarea UNEI dovezi din cele enumerate mai jos:

- Certificatul de vaccinare împotriva virusului SARS-CoV-2 cu schema completă de vaccinare (pe suport de hârtie sau în format digital). Dovada imunizării este valabilă dacă au trecut cel puțin 14 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare;

- Test negativ PCR efectuat în ultimele 72 de ore;

- Rezultat negativ al unui test antigen rapid efectuat în ultimele 48 de ore;

- Certificat de trecere prin boală sau act care confirmă prezența anticorpilor, valabil cel mult 90 de zile de la efectuarea investigației.

* Unul din aceste documente va fi prezentat obligatoriu împreună cu un ACT DE IDENTITATE pentru confirmare.

 

Risipitorul de frumuseți revine la Chișinău !!!

Maestrul TUDOR GHEORGHE, Orchestra și Corul CONCERTINO sub bagheta dirijorului MARIUS HRISTESCU, după o lungă despărțire își dau întalnire pe scena Palatului Republicii din Chișinău!

Dragi prieteni, nu ratați 17 septembrie, ora 19:00 - Inegalabilul TUDOR GHEORGHE cu cele mai frumoase șlagare înveșnicite de versuri sublime și muzică răvășitoare!!!