Vinaria Poiana sarbatoreste Ziua Nationala a Vinului cu Vali Boghean Band

7 octombrie 2018
Duminică, 14:00
Vinaria Poiana, s. Ulmu
250500 lei
Adaugă în favorite

Ziua Națională a Vinului 2018  la Vinăria Poiana

Vinăria Poiana își așteaptă oaspeții dragi, pe 7 octombrie, pentru a sărbători împreună Ziua Națională a Vinului 2018. 

Împreună ne vom delecta cu cel mai rafinat vin și cele mai delicioase bucate, atât tradiționale moldovenești, cât și din bucătăria europeană, oferite în stil fourchette, care vor fi gătite de cei mai iscusiți bucătari. 

Programul va include degustări, excursii, de asemenea veți putea afla despre etapele procesului de producere a vinului Poiana, veți afla mai multe despre arta de a degusta și a consuma vinurile de la cei mai profesioniști somelieri și vinificatori. 

Vinul și bucatele vor fi împletite cu un recital muzical susținut de Vali Boghean Band, care va reuși să combine mai multe stiluri muzicale într-un cupaj al sunetelor la poalele codrilor seculari, în apropierea izvoarelor liniștite.  

 

Începutul evenimentului - ora 14.00.  

Prețul unui bilet este 500 de lei.

Pret copii (8-16 ani) - 50 % = 250 lei  

Intrarea la eveniment va fi asigurată în baza biletelor, pe care le puteți procura de pe iTicket.md. Numărul biletelor este limitat. 

Transportul tur-retur: 50 de lei. Pornirea spre vinărie va fi la ora 13.00 de la Restaurantul ”Golf Club” (str. Calea Ieșilor 20), întoarcerea la Chișinău - la ora 18.00  si ora 19.00. 

 

Vă așteptăm!  

Cu drag, echipa Vinăriei Poiana!