East Rock Fest

30 mai 2014
Vineri, 17:00
85 lei
Adaugă în favorite

East Rock Fest

 

VITA DE VIE
TRAVKA
GANDUL MATEI
PARALELA 47
WHYONA RYDERZ
RED ICECREAM

 

Detalii AICI

   Muzica buna nu este altceva decat o calatorie fara frontiere. Este suficient sa te lasi purtat de sunetul ei pentru a porni in cea mai lunga calatorie de la nasterea lumii spre tine insuti, pentru ca muzica te elibereaza, te cheama si te duce oriunde simti. Nu ai nevoie de o anumita cetatenie, ori de vreun pasaport, ori teritoriu, pentru ca muzica, prin natura ei divina, uneste sufletele, alina dorurile, lumineaza constiinta si daruieste fericire.

   In acest spirit de exaltare,East Rock Fest este realizat pentru amatorii de muzica rock si pop-rock, doritori sa petreaca o seara superba intr-o atmosfera inaltatoare impreuna cu formatii consacrate din Romania si Moldova. Nostalgicii dupa festivalurile rock organizate in Chisinau cu multi ani in urma, impatimitii de acest gen de petreceri, vor ramane impresionati si extaziati de show-ul promis de trupele invitate.

 

 

   Acest  East Rock Fest va fixa, in timp, un fel aparte de manifestare a muzicii, dincolo de formele mai mult ori mai putin accentuate de mimetism in tranzit al tinerilor vorbitori si cantatori in limba romana si multe alte limbi. Fiind mai mult decat un simplu  fest, se va transforma intr-un rock festival de amploare, avand un scop creativ de a provoca originalitatea in aceasta parte a lumii foarte bogata prin varietatea ei traditional-culturala si ospitalitate. Noi cantece, noi intalniri, noi prietenii, tot noul in dorinta de a inspira si a redescoperi forme de expresie in acest inceput de secol, undeva intre Est si Vest, intre Nord si Sud, recreand un centru al lumii frumoase gata sa renasca, din nou in nou, pana in vesnicia care aduna si raspandeste muzica.

 

 

Cu speranta, pentru o lume mai buna prin muzica,
Va salutam cu respect si invitam la East Rock Fest!

 

Info bilete : 060 879 444

 

Din momentul rezervarii aveti 24 ore la dispozitie pentru a achita biletele.