Inelul de Foc la Mediacor | Festivalul Industriilor Creative

Inelul de Foc la Mediacor | Festivalul Industriilor Creative

1–5 iunie 2022
19:00
50–200 lei
Adaugă în favorite

Vino să petreci primele 5 seri de vară la film!

Noi am găsit filmul perfect pentru a petrece fumos venirea verii, alături de prieteni. “Inelul de Foc”, este un film de ficțiune, în care prezentul și trecutul se împletesc armonios. Avem o aventură de dragoste cu elemente de misticism iar scenele comice sunt combinate pe alocuri cu cele dramatice.

MEDIACOR - centrul de producții și tehnologii pentru industriile de film și media va găzdui acest eveniment.

Programul începe la ora 19:00 și fi difuzate câte două episoade.
Adresa centrului: Alexei Mateevici 60 (în curtea USM)
În fiecare seară vor fi difuzate câte 2 episoade (prețul biletului include 2 proiecții pe zi)

Dă start verii cu Festivalul Industriilor Creative!

Despre film:

Eroul principal, Ștefan, ajunge din secolul XIX în anul 2021. Scenele comice sunt combinate cu cele dramatice.

Serialul „Inelul de Foc” are zece episoade, câte 25 de minute fiecare, și aduce pe micile ecrane zeci de actori și artiști talentați: Ion Liulica, Olga Roman, Ion Mocanu, Lilia Bejan, Aliona Oleinic, Pasha Parfeni, Constantin Moscovici, Anatol Mirzenco, Diana Decuseara-Onica, Vlad Ropot, Doina Iovu, Ana Granaci Adam, Iurie Botnaru, Mihaela Oistric.

Eroii filmului sunt din secolul XIX. Rămași fără tată, copiii din familia Creangă mai au o singură șansă de a scăpa de foamete - să fie ajutați de fratele mai mare, Ștefan. Mama îi propune să se însoare cu fiica boierului. Flăcăul alege însă o altă cale, una care îl aduce în zilele noastre.

Pelicula este realizată de Pascaru Production, cu sprijinul IREX în Moldova și al Ambasadei Statelor Unite ale Americii în cadrul proiectului „Diversificarea Contentului de Divertisment”.

__

Proiecțiile se desfășoară drept parte a Festivalului Industriilor Creative 2022, ce va avea loc în perioada 1-5 iunie la Chișinău. Activitatea este susținută de Proiectul Tehnologiile Viitorului, finanțat de Usaid Moldova și Embassy of Sweden in Chisinau.