Noutăți și modificări în Legislația Muncii aferent perioadei 2023-2024

Noutăți și modificări în Legislația Muncii aferent perioadei 2023-2024

29 februarie 2024
Joi 9:30
ONLINE
1990 lei
Adaugă în favorite

Vrei să cunoști cum pot angajatorii să gestioneze eficient PLANIFICAREA CONCEDIILOR ANUALE ale angajaților, având în vedere ASPECTELE SPECIFICE și MODIFICĂRILE LEGISLATIVE care au avut loc?
Întâlnești neclarități la aspectele cheie legate de negocierea și ÎNCHEIEREA CONTRACTELOR INDIVIDUALE de muncă pe durată determinată, iar în situații de SUSPENDARE, cum pot angajatorii să respecte legalitatea și să argumenteze juridic aceste decizii în conformitate CU NOILE PREVEDERI LEGISLATIVE?
CONTRACTELE DE PRESTĂRI SERVICII: aspecte legale și practice este un subiect de interes pentru tine?
Sunt câteva din întrebările pe care le pun contabilii atunci când se pomenesc în fața situațiilor dificile, iar raportarea lunară depinde doar de ei.

Acest training “Noutăți și modificări în Legislația Muncii aferent perioadei 2023-2024” din 29 februarie vizează să vă țină la curent cu cele mai recente schimbări legislative care afectează domeniul muncii, oferindu-vă oportunitatea de a vă îmbunătăți cunoștințele și de a vă adapta practicile în conformitate cu noile reglementări.

Detalii curs:
Data: 29 februarie 2024, ora 09:30-14:00
Regim: online

Acest training îți oferă cunoștințe și expertiză în:

Concediile anuale și sociale ale angajaților. Aspecte specifice și modificări legislative
Probleme privind planificarea anuală a concediilor de odihnă și executarea graficului de concedii pe parcursul anului calendaristic;
Obligațiile angajatorului cu privire la acordarea garanțiilor salariaților care beneficiază de felurite tipuri de concedii;
Stingerea dreptului la concediul anual neutilizat de salariat la timp. Aspecte specifice privind folosirea zilelor concediale la încetarea relațiilor de muncă;
Realizarea actualului drept de a munci în perioada aflării salariatei în concediul de maternitate;
Noua modalitate de acordare corectă a concediului paternal tatălui copilului nou-născut și tatălui copilului adoptat;
Condițiile speciale de acordare a concediilor sociale salariatului care intenționează să adopte un copil; celui care a adoptat deja un copil; pentru îngrijirea copilului până la vârsta de 3 ani în caz de adoptare a unui copil; pentru îngrijirea copilului în vârsta mai mare de 3 ani celui care a adoptat un copil.
Negocierea și încheierea contractelor individuale de muncă pe durată determinată: legalitatea; argumentarea juridică; suspendarea.
Contractele de prestări servicii: aspecte legale și practice.
Evidența timpului muncii în cadrul unității. Cazurile de aplicare legitimă a duratei zilnice a timpului de muncă până la 24 de ore.
Regulamentul intern al unității: noi tratări legale radicale.
Abordări deosebite în combaterea muncii nedeclarate în cadrul companiilor autohtone.
Evitarea erorilor în lupta contra fenomenului discriminării și hărțuirii sexuale la locul de muncă.
Întrebări și răspunsuri.

Speaker:
Tudor CAPȘA - director al Centrului de Cercetări ale Relațiilor de Muncă, doctor în dreptul muncii, conferențiar universitar, consilier de stat de clasa I.

Investiția ta este un pas mic pentru o schimbare mare:
1 990 lei

Cu entuziasm,
Echipa Vioser Training

P.S. Dacă cunoști pe cineva care ar putea beneficia de acest curs extraordinar, nu ezita să partajezi link-ul de înregistrare cu ei! E timpul să transformăm cunoștințele în putere!

VIOSER- Misiuni îndeplinite la SUPERLATIV
Succesul nostru este succesul vostru!!!