Remote Chișinău

19, 26 octombrie
17:00
str. Valea Trandafirilor 11/ Cimitirul Catolic
250 lei
Adaugă în favorite

Remote Chișinău Chișinău este un spectacol-promenade/ spectacol-călătorie/ spectacol-experiență, în care 50 de oameni își dau întâlnire la cimitirul Catolic, își pun căștile pe cap și, ghidați de vocea sintetică a lui Siri, așa cum o știu de pe GPS, încep să exploreze teritorii necunoscute și să observe lucruri noi în orașul pe care-l cunosc.

Remote Chișinău chestionează inteligența artificială, big data și predictibilitatea umană, îmbinând organic spațiului public, noile tehnologii, jocurile de calculator și quest-ul.

Remote X este un produs al companiei teatrale Rimini Protokoll din Germania și a fost montat în peste 50 de orașe ale lumii. 

Remote Chișinău este produs de Centrul de proiecte culturale Azart. Partener strategic Compania teatrală Sava Cebotari

 La o experiență pot participa până la 50 de persoane 12+

Spectacolul va fi disponibil în trei limbi la alegere: română, rusă sau engleză.

Vă rugăm să nu întârziați. Spectacolul începe într-un loc și se termină cu totul în altă parte. Vă recomandăm, ca pe durata spectacolului, să purtați încălțăminte comodă pentru plimbare, să aveți cu voi apă, o pălărie care să vă protejeze de soare și un act de identitate.

Ne rezervăm dreptul de a schimba data spectacolului din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Detalii despre spectacol aici:  https://cpcazart.wordpress.com/2019/07/23/remote-chisinau/ sau la nr de telefon 078051578