SEMINAR: Scapa de Celulita rapid si efectiv

13 iunie 2017
Marți, 18:00
Business Centru Skytower str. Vlaicu Pârcălab 63
250 lei
Adaugă în favorite

seminar 

 

Toate drumurile duc la SEMINAR: Scapă de Celulită rapid şi efectiv
 
Cu paşi rapizi şi siguri ne apropiem de sezonul estival. De îndată ce temperaturile din termometru încep a creşte, începem să ne agităm că nu am slăbit destul, or nu am făcut suficientă mişcare pentru a estompa celulita de pe coapse. Într-un final, toate drumurile duc spre sălile de sport sau la Seminarul de Nutriţie, de pe 13 iunie 2017, organizat de Galina Tomaş.
 
Scapă de Celulită: slăbeşte, detoxifică şi tonifiază corpul” este următorul seminar pe care ţi-l propune Galina Tomaş, doctorul în ştiinţe medicale şi nutriţionistul Cabinetului de Nutriţiei GT. Vestea bună este că mai ai timp să te înscrii la Seminar, accesând pagina www.galinatomas.md . Evident, poţi porni la drum spre o siluetă perfect conturată şi fără ajutorul specialiştilor, doar că rişti să pierzi timp şi forţe în oceanul informaţional al spaţiului virtual.
 
Galina Tomaş îţi propune o cale mai rapidă şi mai sigură: în cadrul seminarului, vei afla despre tipurile şi stadiile celulitei. În sfârşit, vei afla ESTE sau NU Celulita o moştenire genetică?! Dacă nu ai luat încă o decizie ce formă de tratament să aplici la deminuarea celulitei, la seminar vei afla despre masajul, împachetările şi drenajul limfatic. Aşadar, când nu ai suficiente cunoştinţe despre nutiţie, slăbire şi modelare a corpului, organizează-te şi vino pe 13 iunie 2017, la seminarul de nutriţiei.