Spectacol cu delfini

31 mai 2017
Miercuri, 15:00
Delfinariu Nemo
200 lei
Adaugă în favorite

spectacol cu delfini 

 

CONCERT DE CARITATE: GALLOP MOLDOVA, SPERANȚA COPIILOR
 
Artiștii moldoveni aduc cel mai frumos şi așteptat cadou de Ziua Copilului! Admiratorii lui Adrian Ursu, Serj Kuzenkoff și Big Sound Flash Band, sunt invitați la un concert live, susținut pe 31 mai la Delfinariu, începând cu ora 13.00.
 
Pentru copii, pregătim o atmosferă plină de sărbătoare, vor avea parte de muzică bună, înghețată, baloane și o licitație cu diverse produse.
 
Alături de Gallop Moldova, primul program de terapie prin călărie pentru copii, susținut de diaspora de moldoveni din Chicago, veți putea privi un spectacol live, plin de culoare, muzică bună și bucurii în preajma Zilei Internaționale a Copilului. Biletele de intrare la concertul de caritate costă 50 lei.
 
Imediat după concert, puteți face cel mai de preț cadou pentru copii, un spectacol cu delfini de 45 min, începând cu ora 15.00, oferit de cei mai renumiți și talentați antrenori de la Delfinariul din Chișinău.
Biletele de intrare la spectacolul cu delfinii costă 200 lei.
 
Baniii sunt adunați pentru a spijini copiii cu dizabilități mintale din Moldova să meargă pe un cal fermecat, care îi vor ajuta să-și dezvolte echilibrul psiho-emoțional.
 
Vă așteptăm cu mult drag!
 
Fondurile pot fi, de asemenea, donate pe www.GoFundMe.com/GallopMoldova