TANGO Argentinian

3 martie 2018
Sâmbătă, 18:00
Palatul Național "Nicolae Sulac"
300800 lei
Adaugă în favorite

Trupa lui Marcos Ayala „Tango Buenos Aires” din Argentina este formată din însuși coregraful și directorul artistic al acesteia și partenera sa permanentă Paola Camaco și alți 10 dansatatori – cupluri perfecte de dans, care demonstrează o
excepțională tehnică de interpretare, virtuozitate și pasiune, artistism și profunzime. Toate acestea virtuți contribuie ca fiecare show să fie mai mult decât un joc de scenă, ci un tot întreg, o armonie perfectă în orice mișcare. Asfel, toate spectacole pe care le prezintă sunt îndrăgite în lumea întreagă.

Marcos Ayala este unul dintre principalii dansatori de tango contemporani din Argentina, numit „domnitorul scenei”. Primul mare suces ca dansator l-a avut în anul 2006, la vârsta de 19 ani, când a câștigat primul loc la Campionatul Mondial de Tango, desfășurat în Japonia. În 2010, și-a fondat propria echipă și a început să evolueze în întreaga țară și apoi în întreaga lume. Abordarea sa creativă și combinația de tehnici au ridicat tangoul la o înălțime nouă. Trupa „Tango Buenos Aires” proclamă o abordare modernă și inovatoare a genului tradițional pentru a păstra un interes față de tango a generațiilor viitoare. El a fost numit „descoperirea tangoului” și „cea mai tânără senzație de tango”. În 2015, anul de după sfârșitul unui lung turneu al Statelor Unite, Asociația Criticilor Internaționale din New York a acordat trupe ,,Tango Buenos Aires” la ,,Latin Ace Awards 2015″ titlul ,,Cel mai bun spectacol muzical al anulu” în semn de recunoaștere a contribuției sale în acest domeniu și ascensiunea sa fulgerătoare. La Chișinău trupa ,,Tango Buenos Aires” va evolua pentru prima oară și va prezenta show-ul ,,Demon & Angel”.