Traieste Viata in Termenii Tai

12 October 2019
Saturday, 12:00
Bristol Congress Hall, str. Pușkin 32
300 lei
Adaugă în favorite

Dragii mei, după cum stiți și înțelegeți foarte bine, există o legătură de nezdruncinat între starea de sănătate a corpului nostru și starea de bine a sufletului nostru sau a comunității din care facem parte. Este atât de clar faptul că fiecare trăire sufletească pe care o avem se somatizează la un moment dat și determină stări pozitive sau negative ale corpului în care trăim.

Vreau să vă adresez o invitație la un eveniment care poate aduce multă valoare în tot ceea ce faceți.

Acest eveniment este susținut de un invitat special din România, Marius Spiridon.

El este un om care o sa va marcheze tot restul vieții prin cursurile pe care le-a creat, cărțile care le-a scris și interacțiunile pe care le are cu oamenii din jurul său.

În cadrul Cursului Introductiv Trăiește Viața în Termenii Tăi din 12 Octombrie 2019, orele 12:00, Marius va fi prezent la Bristol Hotel -Congress Hall de pe Strada Pușkin 32, Chișinău. El va crea prin abilitățile sale în comunicare, un nou fel de a relaționa cu oamenii din jur, un fel în care sunt prezente inspirația, carisma și puterea personală.

Marius Spiridon este autorul Trilogiei Puterii Personale, o colecție de cărți cu impact major la nivel sufletesc și fizic. Această colecție conține cărțile Trăiește o Viață Nelimitată, Karma de Neam și Fii o Forță a Naturii. Totodată, el a creat seria de cursuri Trăiește Viața în Termenii Tăi: Puterea Trecutului, Puterea Prezentului și Puterea Viitorului. Aceste imersiuni transformaționale de câte 3 zile fiecare, au un impact colosal în ceea ce privește felul în care relaționezi cu propria persoană și cu ceilalți oameni.

 

Pret bilete:

Primele 20 de bilete: 220 lei

Standard: 300 lei