Chisinau BBQ Festival

Chisinau BBQ Festival

24–26 май
Пятница 11:00
Parcul „Valea Trandafirilor”
Добавить в избранные

Pe 24, 25 și 26 mai, evadează din agitația orașului și petrece un weekend minunat alături de cei dragi, descoperind aroma și diversitatea specialităților din carne la grătar. Cei mai buni din domeniu vor pregăti chiar în fața ta preparate suculente și savuroase, ce-ți vor trezi toate simțurile. 

Timp de 3 zile te vei bucura de o experiență culinară unică, dar și un program de activități interactive pentru toate vârstele.

La Festival, vei găsi o gamă largă de preparate BBQ delicioase, de la carnea afumată și la grătar, la legume proaspete și fructe dulci, toate pregătite de experți în arta culinară. Indiferent dacă ești un pasionat al cărnii sau vegetarian, vei găsi ceva care să-ți satisfacă papilele gustative.
Pe lângă gustări, Chisinau BBQ Festival oferă și multe alte activități distractive, inclusiv muzică live, concursuri de gătit și degustări. Atmosfera este prietenoasă și plină de energie, fiind perfectă pentru a petrece timpul cu prietenii și familia.

Dacă ești interesat de preparate BBQ și dorești să experimentezi gustul autentic, nu rata Chisinau BBQ Festival. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a te bucura de cea mai bună mâncare, muzică și distracție!

Program:

- Mark Stam
- Satoshi
- Eve+Pol


Intrare liberă!

 


Vezi experiența anterioară Chișinău BBQ Festival din 2022 și 2023: