Chisinau BBQ Festival

Chisinau BBQ Festival

26–28 May 2023
Friday 11:00
Parcul „Valea Trandafirilor”
Add to favorites

Pe 26, 27 și 28 mai, evadează din agitația orașului și petrece un weekend minunat alături de cei dragi, descoperind aroma și diversitatea specialităților din carne la grătar. Cei mai buni din domeniu vor pregăti chiar în fața ta preparate suculente și savuroase, ce-ți vor trezi toate simțurile. 

Timp de 3 zile te vei bucura de o experiență culinară unică, dar și un program de activități interactive pentru toate vârstele.

La Festival, vei găsi o gamă largă de preparate BBQ delicioase, de la carnea afumată și la grătar, la legume proaspete și fructe dulci, toate pregătite de experți în arta culinară. Indiferent dacă ești un pasionat al cărnii sau vegetarian, vei găsi ceva care să-ți satisfacă papilele gustative.
Pe lângă gustări, Chisinau BBQ Festival oferă și multe alte activități distractive, inclusiv muzică live, concursuri de gătit și degustări. Atmosfera este prietenoasă și plină de energie, fiind perfectă pentru a petrece timpul cu prietenii și familia.

Program:
26 mai
- DJ NAD
- Petru Moiseev ”Drummer Show”

27 mai
- DJ ECHO
- Lemonique

28 mai
- DJ NAD
- Adrian Ursu și Orchestra

Dacă ești interesat de preparate BBQ și dorești să experimentezi gustul autentic, nu rata Chisinau BBQ Festival. Te așteptăm cu brațele deschise pentru a te bucura de cea mai bună mâncare, muzică și distracție!

 

Intrarea este liberă!

Parteneri Generali: Mastercard | Victoriabank

Partener: Primăria Chișinău

Parteneri Media: Jurnal TV | Kiss FM Chisinau

 


 Vezi experiența anterioară Chișinău BBQ Festival din 2022: