Open Air Cinema

16 июня
Суббота, 18:00
Gradina Botanica
60 lei
Добавить в избранное

 

Bilete pentru 16 iunie nu mai sunt. Puteti procura pentru data de 17 iunie

https://iticket.md/event/cinema-n-aer-liber-filmul-ohotnik-s-uoll-strit 

 

,,Open-air cinema, este un proiect creat pentru toți cei care își doresc să experimenteze noi trăiri în această vară și să creeze amintiri frumoase împreuna cu prietenii, rudele, familia. 

,,Open-air cinema constă dintr-un cinema „construit” în sânul naturii, sub cerul liber, amenajat într-un stil modern, comod și călduros. Cu un ecran de proiecție, cu fotolii Bean-Bag, cu un bufet cu băuturi și înghețată, unde familiile, cuplurile, copiii, tinerii vor avea posibilitatea de a privi filme de diferite genuri: motivaționale, educative, filme de acțiune, romane, drame. Vor fi prezentate filme in weekend, iar scopul final al vizionării unui film constă în încurajarea participanților de a participa împreună la activități distractive, de a avea un schimb de experiență cu profesioniști în domeniul relației.

Ne propunem ca fiecare participant să plece acasă motivat, inspirat, încrezut în sine și plin de viață. Atmosfera va fi creată și de o ceașcă de cafea și ceva dulce, pentru a îndulci sufletele participanților și crearea unei ambianțe prietenoase.

PS: Seara va fi rece, nu uitați sa luați hăinuțe mai groase și spray anti-țînțari. Vă așteptăm cu mult drag!

Prețul biletului e de 60 de lei 
Locația - Gradina Botanica