Adam's Nest (RO) | Delta pe Obraz | Live la Artcor

Adam's Nest (RO) | Delta pe Obraz | Live la Artcor

29 August 2021
Sunday 19:00
Artcor
50 lei
Add to favorites
Trupele românești cresc frumos în Pepinieră. Pe 29 august punem răsaduri de Adam's Nest în Chișinău, la Artcor 
Opening act: Delta pe Obraz
____________________________________________
Duminică | 29 august | Greet: 19:00
Strada 31 August 1989, nr. 137
Bilet de intrare: 50 de lei
____________________________________________
Ascultă Superheroes by  Adam's Nest  https://www.youtube.com/watch?v=fdjjUXsZHz4...

 ____________________________________________

Adam's Nest a apărut în vara anului 2017 în Iași ca un duo alternative-acustic. În aprilie 2018, după lansarea EP-ului eponim, formația a prins contur, a adunat membri noi, și a început să-și facă prezența pe scenele festivalurilor din țară. În vara lui 2020 trupa a lansat ”Irezistibil”, primul album full al trupei, cu 10 piese cât zece zile petrecute pe drum între festivaluri și concerte în vara lui 2018 și vara lui 2019.
Adam’s Nest sunt Răzvan Nicolae Rusu (voce & chitară), Vlad Alui Gheorghe (chitară & voce), Gabriel Belscescu (bass), Andrei Hâncu (tobe). De data asta, la Chișinău, ne vedem cu ei în formulă de doi, cu Vlad și Răzvan.
Delta pe Obraz
Trupa a fost fondată în anul 2016 cu numele de "Antract". Este o trupă formată din studenții de la Academia de Muzica,Teatru și Arte Plastice din Chișinău,de doi colegi de la actorie.
În primăvara anului 2017 participă la semifinala POT Music(Powering Our Talents). În 2018 iarăși au participat la semifinală POT Music.
Datorită proiectului POT Music trupa a prins undă verde și au atras atenția multor persoane prin piesele lor.Acest lucru s-a observat prin publicul care vin la concertele lor.
Nu au lansat nici un EP sau album,dar sperăm că o vor face în curând.
Ascultă Delta pe Obraz la Etaj'Live 
 

 

Pepiniera este o serie de concerte care își propune să susțină trupele tinere, la început de drum, dar care promit prin calitatea muzicii și a fan-base-ului local.
____________________________________________
Hai și tu la concert pe 29 august!