Architecture Public Talk

Architecture Public Talk

5 October 2019
Saturday 11:00
Digital Park, str. Mihai Viteazul 15
650 lei
Add to favorites

Theme: ‘Workstyle meets Lifestyle – the future of office design’

Organizator: Casa Editorială „Design. Architecture. Style”

Speaker: Lukasz Platkowski

Casa Editorială DAS organizează un extraordinar Public Talk în domeniul arhitecturii, la care este invitat în calitate de speaker, reprezentatul celui mai mare birou de arhitectură și design urban din lume – GENSLER, cu sediul central în San Francisco, California.

Ajuns la cea de-a doua ediție, acest eveniment poate fi considerat pe bună dreptate unic în comunitatea profesională a designerilor și arhitecților din Republica Moldova. Participanții la Public Talk vor avea posibilitatea să afle și să cunoască cercetările și tendințele mondiale generale în proiectarea inteligentă a spațiilor pentru birouri, modalități de conexiune și de flexibilitate a ergonomiei spațiilor, precum și multe alte tehnologii și tertipuri de arhitectură și design.

Director al studioului londonez al celebrei companii GENSLER, Luckasz Platkowski este lider al departamentului clădirilor înalte, conducând şi coordonând proiecte de anvergură ce schimbă standardele industriale şi redefinesc conceptul designului „de clasă mondială”. Pe parcursul activităţii sale, Lukasz a participat la diverse proiecte internaţionale şi multiculturale. Este lector invitat la Universitatea din Nottingam, Departamentul „Architecture and Built Environment”.

Fondată în anul 1965, în San Francisco, GENSLER este una dintre cele mai mari și mai cotate companii de arhitectură, design și proiectare din lume, cu peste 45 de locații și cu peste 6000 de profesioniști în America, Europa, Australia, Asia și Orientul Mijlociu.

Pe lângă bogata istorie și numeroasele proiecte de anvergură, realizate în întreaga lume, ce au făcut compania notorie, menționăm cele mai recente realizări ale GENSLER:

  • Fast Company “Most Innovative Companies 2018”
  • Glassdoor “Best Places to Work 2017”
  • Forbes “America’s Best Midsize Employers” in 2017
  • Architectural Record 2017 Top 300, #1 Architecture Firm
  • Architectural Record and Interior Design 2017, Most Admired Firm
  • Building Design 2018 World Architecture 100 Rankings, #1 Overall Firm, #1 Most Admired U.S. Firm, #3 Most Admired Global Firm
  • Building Design + Construction 2017 Giants 300, #1 Architecture Firm
  • AIA Institute Honor Awards for Architecture in 2014 and 2012
  • For the 35th consecutive year, Gensler tops Interior Design Magazine’s “Top 100 Giants” List