Ask a Mom Christmas Family Brunch

21 December 2019
Saturday, 11:00
Jolly Alon Hotel
100400 lei
Add to Favorites
Ask a Mom Christmas Family Brunch revine la Jolly Alon! Va deveni cel mai frumos eveniment al acestei ierni pentru familia Dvs! 

Comunitatea Ask a MOM organizeaza pe 21 decembrie un Family Brunch de Craciun pentru toata familia – mamici, tatici si copilasi
Vrem sa ne asiguram ca va fi un brunch de poveste pentru piticii care asteapta Craciunul! Sarbatoarea va avea loc la restaurantul hotelului Jolly Alon, in inima capitalei. La eveniment sunt asteptate estimativ 60 de familii cu copii. Toti adultii vor avea locuri la mese, iar mancarea va fi de tip buffet all inclusive.
Vom avea o zona aparte pentru copii, cu buffet all inclusive separat pentru ei. 
Echipa Clounella ne va pune la dispozitie animatori experimentati si un program distractiv de 3 ore cu personaje din poveste cu dansuri si jocuri interactive. 
Pe tot parcursul evenimentului vor rasuna colinde iar voia buna va fi la ea acasa. Ca in fiecare an, vom crea cele mai frumoase amintiri  cu SelfieBox.

Fiecare copil va pleca acasa cu un dar de la Mosul! De aceea va rugam sa lasati in comentarii cand cumparati biletul numele si varsta copiilor.

In caz ca doriti sa petreceti cu mai multi prieteni si sa stati impreuna, va rugam sa o contactati 
pe Dana Odainic  pentru aranjarea locurilor in sala. 

Biletele le puteti cumpara exclusiv in reteaua Iticket ( online si fizic in toate punctele de vanzare iticket) Nu ratati pretul promotional pentru luna noiembrie! Un bilet este la pret de 350 lei. 
Daca va doriti copilul dvs mai maricel sa aiba loc  la masa cu adultii, se achita biletul pentru un matur, integral. Copiii pana la varsta de 7 ani au intrare gratuita.

1. Bilet copil ( 8-14 ani) in zona pentru copii - 100 lei
2. Bilet adult Early Bird - 350 lei
3. Bilet adult - 400 lei