Balul Vienez

22 February 2020
Saturday, 20:00
Palace of the Republic
1000 lei
Add to Favorites

Balul Vienez din  Moldova este un eveniment anual organizat în funcție de scenariul Balului Operei din Viena, la fel ca în capitalele altor state.

Cea de-a cincea aniversare  a Balului Vienez va avea loc pe 22 februarie 2020 la Palatul Republicii Moldova.

Balul va dura pînă  la ora 5:00 dimineața, toată acțiunea va fi în 10 zone tematice (fără spectatori: toți oaspeții sunt participanți direcți la eveniment). Scopul principal al evenimentului este comunicarea și reîncărcarea emoțională a participanților. Fiecare zonă va fi diferită: de la sala principală bogată și tare, unde vor dansa, până la sălile cu băuturi răcoritoare și atmosferă proprie. Undeva va fi calm și se vor auzi sunete moi de jazz în spectacol live, iar undeva va fi aglomerat și distractiv … Va fi posibil să discutați confortabil peste o ceașcă de ceai aromat, și la o sută de pași – de vals  și cvadrilele vor dansa în camera următoare … Vor fi invitați de toate vîrstele și toată lumea își va găsi ceva pe gustul lor.

Oaspete Balului Vienez din Moldova poate deveni fiecare persoana, ce are interes de către proiectul și renașterea bunelor tradiții.
https://balulvienez.org/md/oaspetele/