Beyond - ILLUSION SHOW

Beyond - ILLUSION SHOW

Sunday 18:00
Arena Chisinau
500–2000 lei
Add to favorites

Din păcate, din motive tehnice, evenimentul se anulează. 

 

Pentru prima dată în Moldova, pe 21 aprilie 2024, la Chișinău Arena, va avea loc un spectacol unic de iluzionism Beyond din Dubai.

Spectacolul excepțional de iluzii Beyond cheamă locuitorii Moldovei și oaspeții de toate vârstele în lumea sa, în lumea misterului și a magiei, unde fiecare moment este plin de mister și magie. Performanțele unice ale celor patru iluzioniști remarcabili îmbină granițele trecutului și viitorului, cufundând fiecare spectator într-o lume unică.

 

 

Ne dorim mereu să credem în miracole, într-o lume în care realitatea se contopește cu fantezia, în care imposibilul devine posibil. BEYOND nu este doar un spectacol, este o adevărată magie care te va duce peste marginea realității în lumea captivantă a iluziilor. Reunind maeștrii iluziei care au câștigat cele mai prestigioase campionate, BEYOND promite să vă depășească toate așteptările.

 

 

Ce face BEYOND atât de special? Aceasta nu este doar o performanță, este o adevărată cufundare în lumea trucurilor misterioase și a fenomenelor inexplicabile. BEYOND oferă cascadorii unice pe o scenă circulară, combinate într-o rutină uimitoare care va lăsa publicul să-și țină respirația și să ofere ovație în picioare. Imaginează-ți momentul în care magia devine realitate, când imposibilul devine posibil. Este exact ceea ce îți promite BEYOND. Vei lua parte la spectacole uimitoare în care iluzioniștii par să se joace cu fizica însăși, punându-ți în față trucuri care te vor face să te întrebi: „Cum au făcut-o?”

 

 

Dar asta nu este tot! BEYOND te invită să faci parte din acest spectacol incitant, invitându-te să participi la numere interactive și trucuri de magie. S-ar putea să te trezești pe scenă, făcând parte dintr-o iluzie, sau mintea ta va fi pusă la încercare în trucuri în care realitatea se împletește cu iluzia.

Acesta este un eveniment pentru întreaga familie! Deoarece, BEYOND este capabil să capteze inimile copiilor și adulților. Vei fi cufundat într-o atmosferă de magie și încântare care va trezi în tine entuziasmul și mirarea unui copil.

 

 

Spectacolul de iluzie Beyond va fi un eveniment memorabil pentru toată viața. Este o șansă de a călători în lumea Beyond, unde magia și realitatea se împletesc într-un spectacol incredibil.

Veniți pe 21 aprilie la Chișinău Arena și deveniți martorii unui eveniment grandios care își va schimba percepția despre magie și iluzii. Oferiți-vă vouă și celor dragi minuni și amintiri de neuitat. Bine ați venit în lumea Beyond, unde imposibilul devine realitate!