BIZZ la B2B Expo - Strategii practice pentru dezvoltarea afacerii tale

1 October 2016
Saturday, 10:00
Moldexpo
5002000 lei
Add to Favorites

BIZZ la B2B Expo - Strategii practice pentru dezvoltarea afacerii tale

 

Pe 1 octombrie, in cadrul la B2B Expo, trei experti cu o experienta bogata in business iti va oferi cele mai bune strategii de dezvoltare a afacerii tale.

 

SPEAKERI:

VLADIMIR MARINOVICI

Ex-directorul companiei GETT care a reușit în scurt timp să devină una din cele mai populare aplicații pentru smartphone în Rusia. De semenea a fost director pe marketing în compania Русский Стандарт. Are peste 15 ani experiență în management și marketing. În prezent Vladimir Marinovici este fondatorul școlii de business VVERH.

TEMA: Online sau ai pierdut - strategii eficiente de promovare online

 

MAKSIM SHISHKIN

Fondatorul și directorul companiei Бизнес Прорыв. Este specialistulvv`vvm nr.1 în Rusia în domeniul telemarketingului, creării call-centrelor în sistemul cloud și a vânzărilor directe. Are 15 ani experiență în domeniul vânzărilor și marketingului.De asemenea este unul din experții școlii de business VVERH.

TEMA: Principiile pâlniei de vânzări - modelul AIDA

 

GHEORGHII MELNIKOV

Directorul pe logistică în una din cele mai mari companii de construcții din Rusia. A fost directorul de logistică în una din cele mai mari rețele de retail din rusia – magazinele Окей. Are 15 ani experiență în domeniul logisticii, vânzării și managementului. De asemenea este expertul școlii VVERH în domeniul logisticii.

TEMA: Logistica – a economisi sau optimiza?

 

AGENDA

10:00-13:00: Vladimir Marinovici

13:30-15:30: Maksim Shishkin

16:00-18:00: Georghii Melnikov

ATENȚIE! Toate discursurile vor fi ținute în limba rusă!

 

19:00-22:00 Business Carousel

Timp de 3 ore va fi analizată afacerea ta și încă a câtorva participanți pe 4 domenii: scopuri, procese, echipă și produs. Participanții cărora afaceri vor fi analizate primesc un algoritm clar de atingere a scopurilor sale iar cei prezenți în sală obțin idei pentru dezvoltarea propriei afaceri.

De asemenea va fi o pauză de networking de 30 de minute în care vei avea ocazia să strângi cât mai multe contacte. Înainte de aceasta fiecare participant va avea ocazia de a-și prezenta produsul în câteva minute.

 

BILETE

 

STANDARD - 500 lei (750 lei de la 20 septembrie)

Rândurile din spate

Materiale de curs

 

VIP - 2 000 lei (2 500 lei de la 20 septembrie)

Rândurile din față

Materiale de curs

Acces la Business Carousel 

 

VREI SĂ PARTICIPI GRATUIT?

Cumpără un bilet GOLD sau PREMIUM la seminarul MAXIM ACHIEVEMENT cu Brian Tracy și primești un bilet gratis la B2B EXPO 2016

 

CONTACT

Telefon: 062012127

Email: [email protected]